HD להמונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה אסולין;524005:
התנסיתי בצילום סרט ב-5D יש המון בעיות בצילום וידאו חתונה ב-SLR נתחיל מיציבות (אחרי חצי שעה והצלם עם פרקינסון) המצלמה לא בנויה לצילומים ארוכים הדרך היחידה להתמודד עם זה חצובה מכתוף או סטדי, שלרוב מגבילים בתנועה. השוטים עד 3-5 דק' (תלוי במצלמה) שוט מינימום באירוע. נסו לדמיין את הצלם מבקש מהחתן "ד'חוף ת'טבעת השוט נגמר לי", הסאונד - וד"ל, בעיית פוקוס, עומק שדה,
היתרון הגדול של מצלמות SLR הם הקלות להחליף עדשות. בתנאי אירוע להחליף עדשות זה מלוכלך (חבל על החיישן) שביר, מסורבל, אני מעריך שזה יכנס מתי שהוא עם שדרוגים שיקלו, עבודה בתנאים האלו זה נראה לי מיותר לחלוטין בפרט שאין היום לקוחות שמבדילים בין איכות הצילומים (קצת קשה להבדיל כשכל צלם משכנע אותך שהמצלמה שלו זה HD). בקיצור זה גימיק מדליק לגמרי, אממ.. וזהו.

אין שום בעיה בהגבלת השוט ל10-12 דקות.
אתה לא צריך לגמור שוט בדיוק בטבעת אלא להערך לזה 2-3 דקות קודם.

לפני כמה שנים היו צריכים להחליף פילם (ולהשבית מצלמה לכמה שניות) כל 36 תמונות....
החלפת עדשות נכונה לסטילס באותה מידה. לא שביר ולא מסורבל, אני מחליף עשרות פעמים בארוע .
היתרון הגדול הוא לא החלפת העדשות אלא גודל החיישן וכתוצאה מכך אפשרויות עומק שדה , רזולוציה ורגישות טובות יותר.

הבעיה העיקרית היא דוקא עומק השדה הרדוד מדי , וחוסר פוקוס עוקב יעיל מספיק, כמו גם אפשרויות חיבורי הסאונד (ולזה יש כבר פתרונות).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;524021:
אין שום בעיה בהגבלת השוט ל10-12 דקות.
אתה לא צריך לגמור שוט בדיוק בטבעת אלא להערך לזה 2-3 דקות קודם.

לפני כמה שנים היו צריכים להחליף פילם (ולהשבית מצלמה לכמה שניות) כל 36 תמונות....
החלפת עדשות נכונה לסטילס באותה מידה. לא שביר ולא מסורבל, אני מחליף עשרות פעמים בארוע .
היתרון הגדול הוא לא החלפת העדשות אלא גודל החיישן וכתוצאה מכך אפשרויות עומק שדה , רזולוציה ורגישות טובות יותר.

הבעיה העיקרית היא דוקא עומק השדה הרדוד מדי , וחוסר פוקוס עוקב יעיל מספיק, כמו גם אפשרויות חיבורי הסאונד (ולזה יש כבר פתרונות).

למרות שבכל זאת אחרי כמה וכמה פעמים של טייקים אחד אחרי השני החיישן מתחמם כבר מאוד מהר.
אבל זה קורה אחרי הרבה זמן, שאני צילמתי ככה ארוע זה קרה ממש לקראת הסוף,
אבל אז ממש כל שניה הוא התחמם עד שלא נתתי לו לנוח קצת(הרבה).
ב5D אני יודע שיש שליטה על הסאונד, ב7D עוד לא שמעתי על עדכון אבל אשמח לשמוע אחרת..

אם מתכננים לצלם ארוע רק בDSLR הייתי ממליץ על שני גופים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mikiwe;524382:
למרות שבכל זאת אחרי כמה וכמה פעמים של טייקים אחד אחרי השני החיישן מתחמם כבר מאוד מהר.
אבל זה קורה אחרי הרבה זמן, שאני צילמתי ככה ארוע זה קרה ממש לקראת הסוף,
אבל אז ממש כל שניה הוא התחמם עד שלא נתתי לו לנוח קצת(הרבה).
ב5D אני יודע שיש שליטה על הסאונד, ב7D עוד לא שמעתי על עדכון אבל אשמח לשמוע אחרת..

אם מתכננים לצלם ארוע רק בDSLR הייתי ממליץ על שני גופים.

אין הבדל בין ה5D ל 7D בחיבורי סאונד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;524391:
אין הבדל בין ה5D ל 7D בחיבורי סאונד.

לא מדובר על חיבור הסאונד.
אני מדבר על האפשרות לשלוט על הסאונד,
ב7D לא עדכנו את זה בגרסא האחרונה וב5 כן..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;523844:
להזכירך, ב-SLR החדשות של סוני יש צילום וידאו HD עם פוקוס אוטו' ככה שזה פחות כאב ראש. אבל הם עדיין לא מצאו פתרון שיאפשר צילום רציף של למעלה מ-5-7 דקות עקב התחממות החיישן.
תן לזה כמה חודשים וגם לזה הם ימצאו פתרון.
בD5000 שלי, ניתן ברזולוציה נמוכה (640-424) לצלם 20 ד', כך שזה לא קשור להתחממות חיישן אלא יותר למהירויות כרטיסים ובאפר של המצלמות וכד'

לגבי סאונד, קיים גריפ שכל יעודו לטפל בסאונד... ואיתו זה ממש כמו במצלמות שיחידת הסאונד מובנת בהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם הלוי;525315:
בD5000 שלי, ניתן ברזולוציה נמוכה (640-424) לצלם 20 ד', כך שזה לא קשור להתחממות חיישן אלא יותר למהירויות כרטיסים ובאפר של המצלמות וכד'

לגבי סאונד, קיים גריפ שכל יעודו לטפל בסאונד... ואיתו זה ממש כמו במצלמות שיחידת הסאונד מובנת בהם

אולי כי המצלמה מתשמשת רק בחלק קטן מהחיישן
לכן ההתחממות שלו לא כ"כ מהירה כמו בשימוש בכל החיישן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....