- הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;492666:בחיי שאני לא מבין אותך (ואולי אני סתם לא מתחבר לדרך הזאת...)
הבאת כאן שתי דוגמאות ממש לא קשורות
זה לא חוכמה להביא תוצאה "חשופה נכון" בHDR
ולהביא תמונה שצילמת בחשיפה לא טובה
תחשוף כמו שצריך את המרינה ותקבל את המריחה במים בצורה חלקה ויפה והכי חשוב אמיתית ולא משהו שנראה מוזר לחלוטין.
לטעמי אין כאן הצדקה לשמור על השמיים בחשיפה טובה
כי הם לא מעניינים... טיפה אפורים נכון, אבל אין שם צורות או צבעים מעניינים.
תעשה לעצמך טובה, תשקיע קצת יותר במחשבה איך לצלם ולא איך לחבר את זה בבית.
נכתב ע"י tamiro;492666:בחיי שאני לא מבין אותך (ואולי אני סתם לא מתחבר לדרך הזאת...)
הבאת כאן שתי דוגמאות ממש לא קשורות
זה לא חוכמה להביא תוצאה "חשופה נכון" בHDR
ולהביא תמונה שצילמת בחשיפה לא טובה
תחשוף כמו שצריך את המרינה ותקבל את המריחה במים בצורה חלקה ויפה והכי חשוב אמיתית ולא משהו שנראה מוזר לחלוטין.
לטעמי אין כאן הצדקה לשמור על השמיים בחשיפה טובה
כי הם לא מעניינים... טיפה אפורים נכון, אבל אין שם צורות או צבעים מעניינים.
תעשה לעצמך טובה, תשקיע קצת יותר במחשבה איך לצלם ולא איך לחבר את זה בבית.
נכתב ע"י רבקה אריאל;492720:מחזקת.
התמונה השניה לא טובה כי היא באנדר.
התמונה הראשונה לא טובה כי HDR לא מתאים כאן, וגם כי הוא לא מבוצע טוב.
ובלי קשר, אני אישית לא אוהבת את הקומפוזיציה של התמונה. סתם קו אופק אולי טיפה מעניין. בצילומי נוף אני מחפשת יותר.
נכתב ע"י DDFF;492897:התמונה המ"הודרת" יפה יותר מהבחינה שיש שם יותר פרטים חשופים בצורה טובה. אבל זה כבר קצת זרחני מדי.
וגם אני חושב שהשמיים לא כ"כ מעניינים (ודאי שלא האנגליים...)ולכן מה שתמיר הציע נשמע פייר.
נכתב ע"י כדרלעמר;493973:תמיר,
צילומים יפים!
לא כ"כ הבנתי מה אתה רוצה להוכיח בצילומים הללו.
(אגב, לטעמי בצילום השני יש מקום לHDR החלק הימני למטה כמעט אטום).
אשתדל להעלות דוגמאות נוספות בהמשך.
בשנייה זה אכן משדרג - לטעמי כמובן - ה HDRנכתב ע"י כדרלעמר;494936:הנה עוד דוגמא שבה - לטעמי כמובן - הHDR משדרג את התמונה:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים