כללי "maurer" איך זה נשמע לכם בתור שם לסטודיו?

• הוסף לסימניות
קצת התלבטתי האם להציג את השאלה שלי בפורום ולבסוף החלטתי שכן, כי א"א בלי העצות המחכימות שלכם/ן.

שם המשפחה שלי הוא מאוֹרר. במקורו הוא שם גרמני ויש אנשים בולטים בעולם עם שם המשפחה הזה, (תוכלו לקרוא על כך בויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Maurer)

וחשבתי למתג את עצמי בתור: maurer / studio maurer
ההתלבטות היא:
-האם זה לא כבד מידי? (כי אני מזה לא כזאתי...)
-בעברית כותבים מאורר, ויש הרבה שטועים וקוראים מאוורר (מכשיר חשמל) כך שהשם אמור להיות תמיד מוצג באנגלית.

מה אתם אומרים?
אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות...
תודה!

• הוסף לסימניות
studio ולא stodio

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה.
אבל בעיני השם לא מספיק מובן.

• הוסף לסימניות
גם כשרשת "יש" בחרו בשם שלהם זה היה מוזר מאד.
מותג - התפקיד שלנו להטמיע אותו ולעשות אותו מוכר ומקובל.
בהצלחה רבה:)

• הוסף לסימניות
במבט ראשון היה לי קשה לקרוא
במבט שני היה לי קשה להבין את הנקרא...

• הוסף לסימניות
אבל בשונה ממאור, יש, זהו שם מאוד קליט
החשיבות של שם קליט היא מאוד גדולה, אחד הסיבות שחברת זארה שהייתה חברה קטנה הגיע למיימדים שלה זה השם הקליט שהיה לה,
אגב כדאי לך לפתוח אשכול בפורום שיווק וקופירייטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1462665:
במבט ראשון היה לי קשה לקרוא
במבט שני היה לי קשה להבין את הנקרא...

אשמח להסביר את מה שלא הובן :)

• הוסף לסימניות
אין משהו יותר זכיר וקליט משם פרטי של בנאדם.
אז נגיד והשם שלך היה שרחיה מאורר, זה מה שהייתי שם בצד כקרדיט.
ובעוד 20 שנה, כשיהיו לך 2000 לקוחות, ותרצי שם יותר 'מעניין', תוכלי להמציא את הגלגל מחדש.

• הוסף לסימניות
ואם תקראי לעצמך סטודיו מאוורר זה שם גזעי!
עיצוב גרפי מאוורר וקליל....
שאנשים יזכרו אותך זה הכי חשוב
לדוג' אני רציתי לקרא לעצמי בננה:) כי רציתי לוגו צהוב;):D:D
סתם ... עכשיו ברצינות פשוט כי זה זכיר שם מעניין /שונה / מקורי / לא קשור:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1462694:
אין משהו יותר זכיר וקליט משם פרטי של בנאדם.
אז נגיד והשם שלך היה שרחיה מאורר, זה מה שהייתי שם בצד כקרדיט.
ובעוד 20 שנה, כשיהיו לך 2000 לקוחות, ותרצי שם יותר 'מעניין', תוכלי להמציא את הגלגל מחדש.

הכוונה בבחירת שם המשפחה שלי הוא לא בתור אלטרנטיבה עד ש... אלא מלכתכילה. דווקא בגלל שהוא שם מאוד מוכר בחו"ל. אבל מכיוון שאנו גרים בארץ שאלתי איך זה מצטלצל לכם...
בכל מקרה לא נראה לי שאחתום עם השם הפרטי שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1462706:
ואם תקראי לעצמך סטודיו מאוורר זה שם גזעי!
עיצוב גרפי מאוורר וקליל....
שאנשים יזכרו אותך זה הכי חשוב
לדוג' אני רציתי לקרא לעצמי בננה:) כי רציתי לוגו צהוב;):D:D
סתם ... עכשיו ברצינות פשוט כי זה זכיר שם מעניין /שונה / מקורי / לא קשור:)

מזל שלא בחרת בננה, כי המיתוג שלך עכשיו מקסים!!:):):)

• הוסף לסימניות
השם קצת קשה לקריאה. לדעתי מתאים יותר כשם לעסק תכשיטי יוקרה וכדו' - פחות קליט לעסק מתחום הדפוס. אבל מי יודע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה