דרוש מידע Narwal S20 Pro לוקח???

• הוסף לסימניות
אנחנו מסתפקים בין הנרוואל S20 לבין הדרימי H15
מה אתם ממליצים

ואיך עובד לכם הנרוואל? @3040* @חנה אביטל @שרהק @yehie
[/QUOTE]
קודם כל לגבי ההשואה בין הנרוואל S20 פרו ל DREAME H15 שימו לב שיש הפרש מחיר משמעותי, הדרימי נמכר בקרוב ל2800 והנרוואל בקרוב ל2200 (הפרו הנרוואל S20 לא פרו עולה כ1800), אם כבר אפשר להשוות בין הנרוואל S30 / 30 PRO לדרימי H15 אבל להרגשתי האישית לא שוה להשקיע עוד 1000 שקל בנרוואל S30 יותר מהS20 אלא אם כן למי שמחפש את ההכי טוב ופחות קריטי לו הכסף (כמובן שזה לא מנסיון אישי רק ממה שראיתי מהסרטוני סקירה שמלבד הניקוי וייבוש בחום גבוה אין ייתרון מאד משמעותי) ובטח שלא שוה לדעתי הS30 מהS20 PRO כיון שב30 הלא פרו אין חומר ניקוי אוטומטי שלדעתי זה משמעותי.
לגופו של השואה מבחינת איכות אין לי נסיון עם הדרימי H15, מהנרוואל אנחנו מאד נהנים יש לו כמה חסרונות טכניים ביחס לדרימי שהמיכל מים נקיים נמצא מאחורה, וצריך להוציא את המכשיר מהעמדה להוצאת המים, 2 אני חושב שהוא יותר בקלות נתקע עם לכלוכים גדולים שלא נבלעים יחסית לדרימי, 3 השטיפה שלו במים חמים הוא בחום יותר נמוך מהדרימי (ובS30 זה נראה לי דומה לדרימי), 4 הגובה שלו בשכיבה מלאה מגיע לטיפה פחות מאשר הנרוואל לפחות לפי מה שכתוב. 5 כמובן יש את המגב הרובוטי שיש בH15 מה שכן ראיתי שיש ביקורות שאומרים שהוא לעיתים מפריע יותר ודוחף לכלוכים (וכן היה ביקורת בפרוג שעושה סימנים למרות שלא ראיתי עוד ביקורות כאלה בעולם), וגם בעקבותיו המברשת פחות מגיע קרוב לקיר מהצד, למרות שלכאורה היתרון שלו מקדימה אמרו לכסות על החסרון הזה.
עכשיו שמתי לב שבדרימי H15 אין מילוי חומר אוטומטי מה שכן יש בH14 PRO וזה גם חסרון גדול, לדעתי האישית אם כבר ללכת על דרימי עדיף ה14 PRO כי אני לא סגור על התועלת של המגב...
מצד שני יש לנרוואל גם כמה מעלות למשל שהמכשיר בכללי הרבה יותר מרגיש קליל וזורם (למרות שהדרימי יש לו גלגלים ממונעים ולנרוואל לא, עדיין הדרימי מרגיש יותר כבד), שאין למכשיר אפליקציה וכל האפשרויות מובנות בכפתורים ( למשל להבנתי ייבוש בלי שטיפה וכדומה אין אפשרות בדרימי בלי אפליקציה וכן החלפה לעברית למשל), ההפרדה שלו בין המוצק לנוזל היא מוחלטת, לעומת הדרימי שהסינון לא מאה אחוז. מסתבר שיש עוד נקודות אבל אני לא זוכר כרגע.

• הוסף לסימניות
קודם כל לגבי ההשואה בין הנרוואל S20 פרו ל DREAME H15 שימו לב שיש הפרש מחיר משמעותי, הדרימי נמכר בקרוב ל2800 והנרוואל בקרוב ל2200 (הפרו הנרוואל S20 לא פרו עולה כ1800), אם כבר אפשר להשוות בין הנרוואל S30 / 30 PRO לדרימי H15 אבל להרגשתי האישית לא שוה להשקיע עוד 1000 שקל בנרוואל S30 יותר מהS20 אלא אם כן למי שמחפש את ההכי טוב ופחות קריטי לו הכסף (כמובן שזה לא מנסיון אישי רק ממה שראיתי מהסרטוני סקירה שמלבד הניקוי וייבוש בחום גבוה אין ייתרון מאד משמעותי) ובטח שלא שוה לדעתי הS30 מהS20 PRO כיון שב30 הלא פרו אין חומר ניקוי אוטומטי שלדעתי זה משמעותי.
לגופו של השואה מבחינת איכות אין לי נסיון עם הדרימי H15, מהנרוואל אנחנו מאד נהנים יש לו כמה חסרונות טכניים ביחס לדרימי שהמיכל מים נקיים נמצא מאחורה, וצריך להוציא את המכשיר מהעמדה להוצאת המים, 2 אני חושב שהוא יותר בקלות נתקע עם לכלוכים גדולים שלא נבלעים יחסית לדרימי, 3 השטיפה שלו במים חמים הוא בחום יותר נמוך מהדרימי (ובS30 זה נראה לי דומה לדרימי), 4 הגובה שלו בשכיבה מלאה מגיע לטיפה פחות מאשר הנרוואל לפחות לפי מה שכתוב. 5 כמובן יש את המגב הרובוטי שיש בH15 מה שכן ראיתי שיש ביקורות שאומרים שהוא לעיתים מפריע יותר ודוחף לכלוכים (וכן היה ביקורת בפרוג שעושה סימנים למרות שלא ראיתי עוד ביקורות כאלה בעולם), וגם בעקבותיו המברשת פחות מגיע קרוב לקיר מהצד, למרות שלכאורה היתרון שלו מקדימה אמרו לכסות על החסרון הזה.
עכשיו שמתי לב שבדרימי H15 אין מילוי חומר אוטומטי מה שכן יש בH14 PRO וזה גם חסרון גדול, לדעתי האישית אם כבר ללכת על דרימי עדיף ה14 PRO כי אני לא סגור על התועלת של המגב...
מצד שני יש לנרוואל גם כמה מעלות למשל שהמכשיר בכללי הרבה יותר מרגיש קליל וזורם (למרות שהדרימי יש לו גלגלים ממונעים ולנרוואל לא, עדיין הדרימי מרגיש יותר כבד), שאין למכשיר אפליקציה וכל האפשרויות מובנות בכפתורים ( למשל להבנתי ייבוש בלי שטיפה וכדומה אין אפשרות בדרימי בלי אפליקציה וכן החלפה לעברית למשל), ההפרדה שלו בין המוצק לנוזל היא מוחלטת, לעומת הדרימי שהסינון לא מאה אחוז. מסתבר שיש עוד נקודות אבל אני לא זוכר כרגע.
אנחנו מסתפקים בין הנרוואל S20 לבין הדרימי H15
מה אתם ממליצים

ואיך עובד לכם הנרוואל? @3040* @חנה אביטל @שרהק @yehiel9523

אגב ההיתי מציע לשקול גם את הרובורוק F25 ACE יש לו נתונים מעולים והמחיר שלו פחות מ2000

• הוסף לסימניות
ההפרדה שלו בין המוצק לנוזל היא מוחלטת, לעומת הדרימי שהסינון לא מאה אחוז.
מה התועלת בזה?
לי יש דרימי H14 ויש שם אפשרות לבטל כליל את ההפרדה ועשיתי זאת, יותר נח לשפוך לשירותים את הכל ביחד
מאשר לעמוד עם מסננת עמוסה בכל מיני עצמים בלתי מזוהים שצריך להתעסק איתם בפח וכד'

מה התועלת בהפרדה?

• הוסף לסימניות
מה התועלת בזה?
לי יש דרימי H14 ויש שם אפשרות לבטל כליל את ההפרדה ועשיתי זאת, יותר נח לשפוך לשירותים את הכל ביחד
מאשר לעמוד עם מסננת עמוסה בכל מיני עצמים בלתי מזוהים שצריך להתעסק איתם בפח וכד'

מה התועלת בהפרדה?
ראשית לי לא תמיד נוח לרוקן לאסלה לפעמים זמין יותר כיור אחר, למשל במטבח ואני מרוקן את המים לכיור והלכלוך לפח, מה גם שלפעמים אין לי צורך לרוקן את הלכלוך היבש רק את המים שהתמלאו וזה חוסך לי עבודה, שנית קרה לי שרוקנתי גם לכלוך לאסלה אבל לפעמים אני חושש שזה יכול ליצור סתימות או שיכול להדבק לכלוכים שומניים לצנרת של הביוב ובהמשך לעשות ריח, בכל מקרה ענין של טעם ונוחות... ואגב אני חושב שהמבנה של המסנן של הנרוואל בנוי בצורה שמאד נוח לתפוס אותו בלי שיפול כלום ולהעביר לפח, לעומת המסנן של דרימי שתמיד אתה צריך להזהר שלא יטפטף או יפול לכלוך בדרך...

• הוסף לסימניות
רכשנו את הנרוואל (אחרי שגם בכמה חנויות טענו שהוא עדיף, וגם יותר אמין)
הוא מנקה מעולה, אבל הוא משאיר סימנים של פסים
האם גם לכם זה ככה @3040* @חנה אביטל @שרהק @yehiel9523

• הוסף לסימניות
רכשנו את הנרוואל (אחרי שגם בכמה חנויות טענו שהוא עדיף, וגם יותר אמין)
הוא מנקה מעולה, אבל הוא משאיר סימנים של פסים
האם גם לכם זה ככה @3040* @חנה אביטל @שרהק @yehiel9523
אתם משתמשים בחומר המקורי המצורף? כי אצלינו התחיל להיות סימנים כשניסינו חומרים אחרים, בסופו של דבר מצאתי חומר אחר שגם מריח טוב ולא עושה סימנים של TNX .
עוד משהו יכול להיות אם מעבירים אותו מידי מהר לפעמים יכול להשאר סימנים, כדאי להעביר בקצב לא מהיר מידי (יחסית לשמור על הקצב של המכשיר ) כמו כן להעביר הלוך חזור כי לפעמים כשמעבירים רק קדימה זה לא אחיד מספיק

• הוסף לסימניות

yehiel9523

תכלס נראה שאחרי תקופה אתה יותר ממליץ על ה דרימי H14 pro מאשר הנארוול S20
אינני יודע איך הגעתם למסקנה הזו, האמת שלא יצא לי להשתמש בדרימי (רק פעם אחת הייתי בבית שהיה בו את זה וראיתי אותו והרגשתי שהוא הרב יותר כבד ומסיבי) מה שכן הבנתי ממישהו שהוא חושב שהוא מצליח לשאוב דברים שבנרוואל יותר נתקעים, אבל לא בדקתי את זה אישית, וגם אם זה נכון עדיין ברוב המצבים אני משער שזה לא כל כך משמעותי), בסופו של דבר אנחנו עדיין מאד נהנים מהנרוואל, ואני יכול לומר בודאות שמבחינת קלילות וזרימה זה משמעותית יותר קליל מהדרימי וגם טינקו. ונכון יש גם נרוואל חסרונות, אינני יודע להכריע בזה, מה שכן הוא מרגיש בנוי מאד טוב עם פלסטיקה מאד איכותית (וכך גם שמעתי מאחד שמוכר הרבה חברות שאמר שנרוואל יש לה בניה הכי איכותית)

• הוסף לסימניות
אינני יודע איך הגעתם למסקנה הזו, האמת שלא יצא לי להשתמש בדרימי (רק פעם אחת הייתי בבית שהיה בו את זה וראיתי אותו והרגשתי שהוא הרב יותר כבד ומסיבי) מה שכן הבנתי ממישהו שהוא חושב שהוא מצליח לשאוב דברים שבנרוואל יותר נתקעים, אבל לא בדקתי את זה אישית, וגם אם זה נכון עדיין ברוב המצבים אני משער שזה לא כל כך משמעותי), בסופו של דבר אנחנו עדיין מאד נהנים מהנרוואל, ואני יכול לומר בודאות שמבחינת קלילות וזרימה זה משמעותית יותר קליל מהדרימי וגם טינקו. ונכון יש גם נרוואל חסרונות, אינני יודע להכריע בזה, מה שכן הוא מרגיש בנוי מאד טוב עם פלסטיקה מאד איכותית (וכך גם שמעתי מאחד שמוכר הרבה חברות שאמר שנרוואל יש לה בניה הכי איכותית)
נשמח לשמוע מה המצב של המכשיר שלכם אחרי חצי שנה נוספת...
וגם לשמוע:
האם צריך דווקא חומר של החברה?
איך שירות הלוקחות במקרה של תקלה? מה הפרוצדורה?

יש לי דרימי שעובד טוב
אבל מתחיל לעשות בעיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה