yehiel9523
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
קודם כל לגבי ההשואה בין הנרוואל S20 פרו ל DREAME H15 שימו לב שיש הפרש מחיר משמעותי, הדרימי נמכר בקרוב ל2800 והנרוואל בקרוב ל2200 (הפרו הנרוואל S20 לא פרו עולה כ1800), אם כבר אפשר להשוות בין הנרוואל S30 / 30 PRO לדרימי H15 אבל להרגשתי האישית לא שוה להשקיע עוד 1000 שקל בנרוואל S30 יותר מהS20 אלא אם כן למי שמחפש את ההכי טוב ופחות קריטי לו הכסף (כמובן שזה לא מנסיון אישי רק ממה שראיתי מהסרטוני סקירה שמלבד הניקוי וייבוש בחום גבוה אין ייתרון מאד משמעותי) ובטח שלא שוה לדעתי הS30 מהS20 PRO כיון שב30 הלא פרו אין חומר ניקוי אוטומטי שלדעתי זה משמעותי.אנחנו מסתפקים בין הנרוואל S20 לבין הדרימי H15
מה אתם ממליצים
ואיך עובד לכם הנרוואל? @3040* @חנה אביטל @שרהק @yehie
[/QUOTE]
לגופו של השואה מבחינת איכות אין לי נסיון עם הדרימי H15, מהנרוואל אנחנו מאד נהנים יש לו כמה חסרונות טכניים ביחס לדרימי שהמיכל מים נקיים נמצא מאחורה, וצריך להוציא את המכשיר מהעמדה להוצאת המים, 2 אני חושב שהוא יותר בקלות נתקע עם לכלוכים גדולים שלא נבלעים יחסית לדרימי, 3 השטיפה שלו במים חמים הוא בחום יותר נמוך מהדרימי (ובS30 זה נראה לי דומה לדרימי), 4 הגובה שלו בשכיבה מלאה מגיע לטיפה פחות מאשר הנרוואל לפחות לפי מה שכתוב. 5 כמובן יש את המגב הרובוטי שיש בH15 מה שכן ראיתי שיש ביקורות שאומרים שהוא לעיתים מפריע יותר ודוחף לכלוכים (וכן היה ביקורת בפרוג שעושה סימנים למרות שלא ראיתי עוד ביקורות כאלה בעולם), וגם בעקבותיו המברשת פחות מגיע קרוב לקיר מהצד, למרות שלכאורה היתרון שלו מקדימה אמרו לכסות על החסרון הזה.
עכשיו שמתי לב שבדרימי H15 אין מילוי חומר אוטומטי מה שכן יש בH14 PRO וזה גם חסרון גדול, לדעתי האישית אם כבר ללכת על דרימי עדיף ה14 PRO כי אני לא סגור על התועלת של המגב...
מצד שני יש לנרוואל גם כמה מעלות למשל שהמכשיר בכללי הרבה יותר מרגיש קליל וזורם (למרות שהדרימי יש לו גלגלים ממונעים ולנרוואל לא, עדיין הדרימי מרגיש יותר כבד), שאין למכשיר אפליקציה וכל האפשרויות מובנות בכפתורים ( למשל להבנתי ייבוש בלי שטיפה וכדומה אין אפשרות בדרימי בלי אפליקציה וכן החלפה לעברית למשל), ההפרדה שלו בין המוצק לנוזל היא מוחלטת, לעומת הדרימי שהסינון לא מאה אחוז. מסתבר שיש עוד נקודות אבל אני לא זוכר כרגע.
הנושאים החמים