netfree - הרעיונות שלכם ◄◄

• הוסף לסימניות
בהתחשב בכך שפרוג הוא ערש הולדתו של נט-פרי, וכאן קיבלנו הרבה השראה ומרץ לעבוד,
נשמח להעזר בכם עוד, ברעיונות והצעות, איך להביא את נט-פרי למקסימום היעילות והאיכות.
באשכול זה אתם מוזמנים להציע---

תודה מראש.
(ברור שחלק מההצעות שיעלו כאן כבר עלו לדיון בעבר באשכולות הקודמים. אבל אל תטרחו לעבור על כל האשכולות כדי לקרוא מה עוד לא נאמר, פשוט תרשמו מה שעולה לכם)

• הוסף לסימניות
אצל חלק מהגולשים הבעיה של בזבוז הזמן מול המחשב היא בעיה חמורה ולכן אני חושבת שהנושא של הרשימה הלבנה מאוד חשוב.

הייתי מציעה שתהיה אפשרות לקבל רק מספר מצומצם של אתרים ועל כל אתר נוסף לגבות עלות סימלית מסויימת כדי שזה יהיה מעצור מלפתוח כל מיני אתרים (בדומה לנתיב)

• הוסף לסימניות
וכמובן חייבים תוכנת חסימה על המחשב שלא יוכל לגלוש אלא מהספק הכשר.

• הוסף לסימניות
הלוגו- מקסים!!!
זו לא הצעת יעול, אבל הייתי חייבת :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י געפילטע פיש;1517188:
אצל חלק מהגולשים הבעיה של בזבוז הזמן מול המחשב היא בעיה חמורה ולכן אני חושבת שהנושא של הרשימה הלבנה מאוד חשוב.

הייתי מציעה שתהיה אפשרות לקבל רק מספר מצומצם של אתרים ועל כל אתר נוסף לגבות עלות סימלית מסויימת כדי שזה יהיה מעצור מלפתוח כל מיני אתרים (בדומה לנתיב)

מה עוד יכול להגביל פתיחת אתרים חוץ מכסף?

• הוסף לסימניות
אני מציע לכם לקבל אישור של וועדת הרבנים לעניני מחשב
לדעתי זה יזנק אותכם קדימה באלפי צעדים
אני מוכן לעזור בכך
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1517223:
הלוגו- מקסים!!!
זו לא הצעת יעול, אבל הייתי חייבת :)
אם כבר מדברים אז להוריד לו את הרקע הלבן על ידי מתן שקיפות או צבע רקע כמו של האתר.
וכן הוא באמת מקסים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י netfree;1517230:

אולי להגביל אפשרות שליחת בקשה לשעה מסויימת ביום (בעיקר לבקרים.. לא בערב..) כך שהלינק לבקשת פתיחה יהיה חסום בשאר שעות היום (ראיתי דבר דומה באתר שליחת שאלות בהלכה)

• הוסף לסימניות
רעיון שלא חשבתם עליו ;)
חסימה למחשב נייד עם מודם אלחוטי. הכי מהר שאפשר!

• הוסף לסימניות
להתחבר עם קבוצות כגון חסידויות או קהילות שהאחראי מטעם הקהילה יוכל לראות איזה אתרים פתוחים לכל אחד, כמו שיש כמדומני בנתיב אצל חסידי גור.
כמובן שזה רק אופציונאלי ולא חייבים להצטרף לקהילה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י געפילטע פיש;1517192:
וכמובן חייבים תוכנת חסימה על המחשב שלא יוכל לגלוש אלא מהספק הכשר.
ועוד משהו חשוב מאוד, תוכנת חסימה לטאבלטים. היום נתיב לא נותן מענה לטאבלטים. אני לא יודעת מה קורה באתרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י געפילטע פיש;1517319:
להתחבר עם קבוצות כגון חסידויות או קהילות שהאחראי מטעם הקהילה יוכל לראות איזה אתרים פתוחים לכל אחד, כמו שיש כמדומני בנתיב אצל חסידי גור.
כמובן שזה רק אופציונאלי ולא חייבים להצטרף לקהילה...

געפילטע, סופסוף חוצה קהילות,מה הבעיה בזה?

• הוסף לסימניות
אין בזה שום בעיה, אבל יש אנשים שמעוניינים בהגבלות עוד יותר חזקות לעצמם. מדוע שנמנע זאת מהם?

• הוסף לסימניות
טאבלטים. למרות שכבר כתבו את זה, אני חוזר ומדגיש את הנושא הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yhk;1517237:
אני מציע לכם לקבל אישור של וועדת הרבנים לעניני מחשב
לדעתי זה יזנק אותכם קדימה באלפי צעדים
אני מוכן לעזור בכך
פרטים באישי

לא!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י געפילטע פיש;1517188:

נטפרי יכלה לבקש הרבה מאוד כסף עבור החסימה המדהימה שהיא פיתחה.
אך נטפרי לא מעונינת לקחת כסף בכדי לשלול כל אינטרסט זר.
לכן נטפרי שואלת:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;1517475:
נטפרי יכלה לבקש הרבה מאוד כסף עבור החסימה המדהימה שהיא פיתחה.
אך נטפרי לא מעונינת לקחת כסף בכדי לשלול כל אינטרסט זר.
לכן נטפרי שואלת מה עוד יכול להגביל חוץ מכסף
אפשר שהכסף יתרם למטרות צדקה
חוץ מזה, אני לא רואה פסול בזה שהם ירויחו מזה, אבל זו החלטה שלהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י געפילטע פיש;1517514:
אפשר שהכסף יתרם למטרות צדקה
חוץ מזה, אני לא רואה פסול בזה שהם ירויחו מזה, אבל זו החלטה שלהם

לא ראיתי בשומקום שנטפרי שאלה במה יש פסול ומה לא.
ביקשו רעיונות
תודות למי ששולח.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, בכל פרוייקט חסד יש אפשרות לתרומה.
ניתן לשים כפתור 'לתרומה' כל הרוצה יבא ויתרום.
(אחרי הכל מדובר פה בפרוייקט בסדר גודל ענק, שעות עבודה רבות..., לא?)

בקשר ללוגו אני חושבת שיש מה לשפר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה