דרוש מידע osmo pocket 3 של DJI אשמח לכל מידע אודות המוצר.

• הוסף לסימניות
אני מתייחס לדגם החדש יחסית, 5 PRO. אז זום כלשהו כבר יש בו, חיישן יותר גדול, ואאל"ט 40(!) מ"פ לתמונות.
אני מבין שגם דרך האפליקציה לא ניתן להגדיר עברית?! חבל.
אבל קל להגדיר ולהתמצא? (כמו הקנון של פעם באנגלית)
עוד משהו, לשימוש ביתי כזה של תמונות וסרטונים משפחתיים, איזה אביזרים מומלץ להוסיף?
בסוף זה מצלמה ממש קטנה

• הוסף לסימניות
אני מתייחס לדגם החדש יחסית, 5 PRO. אז זום כלשהו כבר יש בו, חיישן יותר גדול, ואאל"ט 40(!) מ"פ לתמונות.
אני מבין שגם דרך האפליקציה לא ניתן להגדיר עברית?! חבל.
אבל קל להגדיר ולהתמצא? (כמו הקנון של פעם באנגלית)
עוד משהו, לשימוש ביתי כזה של תמונות וסרטונים משפחתיים, איזה אביזרים מומלץ להוסיף?
בסוף זה מצלמה ממש קטנה
אין לו חיישן גדול יותר, החיישן שלו קטן יותר ו40 מ"פ בחיישן קטן זה לא ייתרון גדול.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
החיישן יותר קטן מהקומבו 3???
מוזר
בסקירות התייחסו לזה שהחיישן גדל...
אולי מה שראית זה הרחפן החדש פרו 5 שהוא יש לו חיישן גדול 1 אינץ'
מצורף צילומי מסך [וסתם כדאי לדעת שגודל חיישן הרבה יותר חשוב ממגה פיקסל]
צילום מסך 2025-12-04 195737.png
צילום מסך 2025-12-04 195557.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי מה שראית זה הרחפן החדש פרו 5 שהוא יש לו חיישן גדול 1 אינץ'
מצורף צילומי מסך [וסתם כדאי לדעת שגודל חיישן הרבה יותר חשוב ממגה פיקסל]צפה בקובץ המצורף 2122040צפה בקובץ המצורף 2122036
ממש לא...
אני תופס עכשיו שאנחנו מדברים על מוצרים שונים,
התכוונתי ל-DJI Osmo Action 5 Pro,
ואכן כמו שאתה אומר - גודל החיישן קטן יותר, והצמצם עם F גדול יותר,
אז ביחס למצלמה הזו אני שואל איך תהיה בתור תחליף למצלמה ביתית, גם מבחינה פרקטית של נוחות צילום
ההשוואה היא יותר ל'מצלמות' כמו I קאמרה וקיוטו, שעליהם אני לא מרגיש שמוצדק לשלם את מחירם 500-700 ש"ח ופחות בהשוואה לקנון, שלא עומד על הפרק בגלל המחיר
לתמונות זה לא יגיע לרמה של G7
ויש לקחת בחשבון שאין לה זום אופטי, ויש לה וצמצם קבוע
אבל למצלמה ביתי פשוטה זה יספיק

מהמפרטים אני מבין שאת ה-SX740 הוא עוקף, נכון? חוץ מהזום כמובן...
והשגתי אותו בדיל בארה"ב ב-269$

• הוסף לסימניות
ממש לא...
אני תופס עכשיו שאנחנו מדברים על מוצרים שונים,
התכוונתי ל-DJI Osmo Action 5 Pro,
ואכן כמו שאתה אומר - גודל החיישן קטן יותר, והצמצם עם F גדול יותר,
אז ביחס למצלמה הזו אני שואל איך תהיה בתור תחליף למצלמה ביתית, גם מבחינה פרקטית של נוחות צילום
ההשוואה היא יותר ל'מצלמות' כמו I קאמרה וקיוטו, שעליהם אני לא מרגיש שמוצדק לשלם את מחירם 500-700 ש"ח ופחות בהשוואה לקנון, שלא עומד על הפרק בגלל המחיר

מהמפרטים אני מבין שאת ה-SX740 הוא עוקף, נכון? חוץ מהזום כמובן...
והשגתי אותו בדיל בארה"ב ב-269$
-כן, זה המצלמה שחשבתי באמת שאתה מדבר עליה, רק כשאמרת חיישן גדול חשבתי אולי משם..
ולגבי המצלמה בתור "מצלמה" יש לה חיישן גדול יותר מSX740 ובגדול תהיה עדיפה [חוץ מהזום], אמנם מצד צבעים טבעיים בתמונה הSX740 עדיפה, אבל המצלמה פרו 5 תתמודד טוב יותר בחושך ואיכות תמונה טובה יותר.
[גם שבפרו 5 מצלם בזווית רחבה יותר]
אבל וודאי שעדיפה מכל המצלמות האחרות!
[מצד נוחות צילום זה קצת פחות נוח לצלם מאשר מצלמה רגילה]

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@משה איור - תודה על התשובות המפורטות!

בגדול נראה לי שזה יכול להיות הדבר הבא...
תחליף למצלמות הביתיות ומחיריהם המטורפים...

יש לך להמליץ על אביזרים שיהפכו את השימוש ליותר נח בתור מצלמה?

• הוסף לסימניות
@משה איור - תודה על התשובות המפורטות!

בגדול נראה לי שזה יכול להיות הדבר הבא...
תחליף למצלמות הביתיות ומחיריהם המטורפים...

יש לך להמליץ על אביזרים שיהפכו את השימוש ליותר נח בתור מצלמה?
בכיף..
לשימוש יותר נוח לא יודע. [יש מוט סלפי שמוכרים ועוד מגן לנפילות,] וכדאי כן לשים מגן מסך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הזום שהצלמה נותנת הורס את התמונה עצה שלי שיש לי אותה
אפילו במקרי קיצון לא לגעת בזום
אין כלל צורך באפליקציה
מצלמה זו משמשת יוטיוברים גדולים בעולם
יש לה כמה אפשרויות גימבל כגון אף פי וי רגיל ועוד
יש לשים לב שבזמן של תאורה חזקה דקת צילום יכולה להגיע לג'יגה בקלות
עדיף לצלם על 1080 30 פריים בערך
אין צורך ביותר מזה
למעשה תעשו בירור מקיף לפני שאתם קונים אם אתם יוצרי תוכן או סתם מצלמים לפעמים שכבר כדאי לכם ללכת על מצלמה ולא מסרטה כמו זה
כל טוב וקניה נעימה

• הוסף לסימניות
אתה מדבר על DJI Osmo Action 5 Pro?
היא פשוט ללא גימבל בכלל
מדבר על אוסמו פוקט 3

• הוסף לסימניות
אני קניתי ברפאלי וזה מעולה אבל אני לא יודע אם יש להם את הערכה המורחבת עם המקרפונים וכו' בהצלחה
לי יש מצלמה זו תקופה ארוכה...
מאוד מרוצה.
כל יום מגלים פונקציות חדשות.
אגב יש לזה בעיה שאין כמעט זום וזה מאוד מציק...
בגדול אחלה ושווה מאוד...
אני חייב את העזרה שלך
קניתי אותה ולא מצליח להפעיל
אין לי אפליקציה הלכתי לשכן שגעתי אותו שעה ולא הצלחנו
יש אפשרות להדליק בלי אפליקציה?

תודה

• הוסף לסימניות
אני חייב את העזרה שלך
קניתי אותה ולא מצליח להפעיל
אין לי אפליקציה הלכתי לשכן שגעתי אותו שעה ולא הצלחנו
יש אפשרות להדליק בלי אפליקציה?

תודה
אין אופצייה להפעיל את המצלמה ללא אפליקציה.

אבל אל יאוש זה קצת מסובך אבל אפשרי.
אתה צריך להוריד אפליקציית DJI MIMO https://www.dji.com/global/downloads/djiapp/dji-mimo
אחרי שהורדת אותה אתה צריך לאשר שם הרבה דברים רצוי להשתמש בגוגל תרגום שיהיה יותר קל לאחר מכן אתה צריך להתחבר לWIFI של המצלמה תיכנס להגדרות המצלמה יש שם באחת מההגדרות (הגדרה שמינית מלמעלה) כתוב שם "WIRELESS CONNECTION" אתה נכנס להגדרה השנייה בפנים ומשנה שם את האינטרנט ל2.4 אחר אתה עובר להגדרה הראשונה שם כתוב את הקוד של הWIFI אתה צריך להקליד אתו בטלפון שלך רק תדייק בקוד באותיות קטנות וגדולות אחרי שחיברת את המצלמה לטלפון תיכנס לאפילקציה וזה יעבוד לך,
אחר כך אתה כבר לא תצטרך את האפליקציה זה רק להפעלה ראשונית. בהצלחה
אם יש לך עוד שאלות אתה יכול לכתוב, אבל אני לא יהיה זמין בשבוע הקרוב.

• הוסף לסימניות
אין אופצייה להפעיל את המצלמה ללא אפליקציה.

אבל אל יאוש זה קצת מסובך אבל אפשרי.
אתה צריך להוריד אפליקציית DJI MIMO https://www.dji.com/global/downloads/djiapp/dji-mimo
אחרי שהורדת אותה אתה צריך לאשר שם הרבה דברים רצוי להשתמש בגוגל תרגום שיהיה יותר קל לאחר מכן אתה צריך להתחבר לWIFI של המצלמה תיכנס להגדרות המצלמה יש שם באחת מההגדרות (הגדרה שמינית מלמעלה) כתוב שם "WIRELESS CONNECTION" אתה נכנס להגדרה השנייה בפנים ומשנה שם את האינטרנט ל2.4 אחר אתה עובר להגדרה הראשונה שם כתוב את הקוד של הWIFI אתה צריך להקליד אתו בטלפון שלך רק תדייק בקוד באותיות קטנות וגדולות אחרי שחיברת את המצלמה לטלפון תיכנס לאפילקציה וזה יעבוד לך,
אחר כך אתה כבר לא תצטרך את האפליקציה זה רק להפעלה ראשונית. בהצלחה
אם יש לך עוד שאלות אתה יכול לכתוב, אבל אני לא יהיה זמין בשבוע הקרוב.
אתה מירושלים?

אם כן אשמח לקפוץ אליך.

• הוסף לסימניות
אתה מירושלים?

אם כן אשמח לקפוץ אליך.
לא אני לא בירושלים וגם אין לי סמארטפון ככה שאין דרך לעשות לך את זה אם אתה מסתבך ממש יש שירות לקוחות של DJI הם עוזרים ממש מצויין זה הקישורhttps://support-chat.dji.com/?channelKey=fb_sp1&lang=en&from=supportpage אתה יכול לכתוב בעברית גם כן בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה