רק תביא/י בחשבון שקושחה שלא מדויקת 100% למצלמה המצלמה יכולה ללכת...נכתב ע"י moti!a;543929:יש אפשרות ליצא רואו למספר לא מועט של מצלמות קנון הקומפקטיות
צריך להתקין תוכנה (קושחה) ואז תראה במניו אפשרות לבחור שמירת תמונות בפורמט רואו
לפני מספר שנים חבר הפנה אותי לאתר משם אפשר היה להוריד אותה לפי הדגם של כל
מצלמה
לא השתמשתי אבל אצל החבר שלי זה עבד טוב
אין לי לצערי את הלינק אבל נסה לחפש בגוגל
מוטי![]()
נכתב ע"י minach;543931:רק תביא/י בחשבון שקושחה שלא מדויקת 100% למצלמה המצלמה יכולה ללכת...
נכתב ע"י bbr;544230:תודה, אכן זה מה שהתכוונתי
אני הבנתי שכל תמונה מצטלמת בRAW והמצלמה הופכת אותה באופן אוטומטי לJPEG ולכן השאלה היא איך אני יכולה לפתוח את זה בRAW לפני שהמצלמה הופכת לJPEG.
אם למשהו יש ניסיון על הקושחה שכתבו פה למעלה אשמח לשמוע וכן אם משהו יכול להסביר מה זה קושחה
תודה
נכתב ע"י bbr;544553:רבקה אריאל תודה לך על התשובות המפורטות אולי אני צריכה לבוא ללמוד אצלך איך כותבים באריכות ובצורה ברורה ומובנת...
המצלמה שלי CANON A1100
ולך ישראל 44 תודה על הקישור
אבל לא הבנתי שם כלום אם יש משהו שיכול להסביר לבורה שכמותי אודה מאוד...
נכתב ע"י bbr;544779:תודה לך על ההיענות המפורטת
אני לא סתם שמעתי ממשהו שRAW זה וואוו אני קצת למדתי על זה יותר לעומק
אבל קניתי רק לא מזמן מצלמה וחשבתי שאפשר להוציא ממנה יותר בעקבות מה שלמדתי
בכל אופן תודה על הכל
את בתור צלמת כן פותחת בRAW או גם מעבדת בJPEG
אני חושבת שבכל אופן אסתפק במה שעשיתי עד היום שיצא לא רע בכלל...
כי הבנתי מהאשכול שצורף שיש סיכון למצלמה בקושחה ואני חושבת שזה לא שווה את הסיכון
תודה לך בכל אופן על הכל
נכתב ע"י bbr;544779:תודה לך על ההיענות המפורטת
אני לא סתם שמעתי ממשהו שRAW זה וואוו אני קצת למדתי על זה יותר לעומק
אבל קניתי רק לא מזמן מצלמה וחשבתי שאפשר להוציא ממנה יותר בעקבות מה שלמדתי
בכל אופן תודה על הכל
את בתור צלמת כן פותחת בRAW או גם מעבדת בJPEG
אני חושבת שבכל אופן אסתפק במה שעשיתי עד היום שיצא לא רע בכלל...
כי הבנתי מהאשכול שצורף שיש סיכון למצלמה בקושחה ואני חושבת שזה לא שווה את הסיכון
תודה לך בכל אופן על הכל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים