שבוענכתב ע"י obyektiv;1152111:ניו בורן ביומו הראשון?
נכתב ע"י דני;1152117:טיפ לשיפור: הייתי מעבדת שלא יראו עד כמה הוא שעיר.
בהצלחה
נכתב ע"י דני;1152127:תמונות ניו בורן נועד מעבר למזכרת והמתיקות לתת אוירה של רך ונעימות, כשאני רואה שיער בידיים אני לא רואה את זה, בפרט בתינוק קטנקטן שמחייך כל כך מתוק.
ענין של טעם זה לא משו שאפשר להתווכח עליו, אבל מקצועיות כן, אני לא היתי מוכנה לקבל מצלמת כזו תמונה.
אני מרשה לעצמי להאיר לך מכיון שאת באמת מקצועית בעיני ויש מקום לשיפור.
אויש זה מה זה לא דוחה! הילדים שלי נניח לא שעירים אבל לתינוקת שלי יש קצת שערות במצח ואני מתעלפת מזה!! אפשר להבין למה אנשים מהצד לא מתעלפים אבל אם היה לי תינוק ניו בורן שעיר בתור אמא בטוח הייתי משאירה כמה תמונות ככהנכתב ע"י RacheliM;1152173:תאמת?
הצלחתם להפתיע אותי.
תינוק עם פלומת שיער גורם לכם להתבטא במילים כמו 'דוחה'...
לא חלמתי...
אולי בגלל שחוץ מהתינוק עצמו, התמונה לא משדרת לי רכות. אולי בגלל הצבעים, אולי בגלל העריכה. לא יודעת...נכתב ע"י RacheliM;1152173:תאמת?
הצלחתם להפתיע אותי.
תינוק עם פלומת שיער גורם לכם להתבטא במילים כמו 'דוחה'...
לא חלמתי...
3. לצלם אותו עם בגדים.נכתב ע"י קקטוס;1152204:הצילום מצויין לדעתי, אני רוצה לראות גם את הגירסה הראשונה, האמיתית...
אמא שלא רוצה לראות את הילד שלה ככה, יש לה שתי אפשרויות:
1.לחכות קצת ולא לצלם אותו עכשיו.
- "לא הגיוני!" פסקה הגיסה, "איך תוכלו לומר שעמדתם בכל כללי הטרנד?"
-"אבל הוא נראה כמו קיפוד!!" ייללה האם בעודה מורטת את אניצי שערותיו, יללות הכאב של הניו - עוברון התמזגו ביללותיה.
-"לצלם וזהו!" הגיסה הייתה עניינית, "בשביל מה יש פוטושופ בעולם? חשבת על זה פעם?"
-"חבל שאי אפשר לצלם תינוק פוטושופ..." מילמלה האם המותשת כשהיא חובשת לראשו פונפון צמר סרוג, "לפחות הפונפון ייראה כפי שהוא נראה באמת.."
2. לצלם את הילד עם רעלה, חורים קטנים לעינים, שיראו שהוא ישן.
בעצם.. עדיף לצלם רק את העינים..
ולהחליף אותם עם עינים אחרות
סליחה על הציניות, אבל זה ממש מעצבן אותי שאנשים מזמינים צלמת, כשהם בכלל צריכים גרפיקאית.
מסכימה איתך.נכתב ע"י קקטוס;1152204:הצילום מצויין לדעתי, אני רוצה לראות גם את הגירסה הראשונה, האמיתית...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים