• הוסף לסימניות
;)

קבצים מצורפים

• קטנטונת.png
    KB 575.4 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
ניו בורן ביומו הראשון?

• הוסף לסימניות
טיפ לשיפור: הייתי מעבדת שלא יראו עד כמה הוא שעיר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1152111:
ניו בורן ביומו הראשון?
שבוע :)
נכתב ע"י דני;1152117:
טיפ לשיפור: הייתי מעבדת שלא יראו עד כמה הוא שעיר.
בהצלחה

אני הכי אוהבת את השיער הזה...האמא גם לא מתה על זה,היא עדיין לא החליטה אם להוריד או להשאיר.
בעייני זה כל היופי,כל העובריות... (אמרו כאן פעם כדורי פרווה,לא? ;) )

• הוסף לסימניות
תמונות ניו בורן נועד מעבר למזכרת והמתיקות לתת אוירה של רך ונעימות, כשאני רואה שיער בידיים אני לא רואה את זה, בפרט בתינוק קטנקטן שמחייך כל כך מתוק.
ענין של טעם זה לא משו שאפשר להתווכח עליו, אבל מקצועיות כן, אני לא היתי מוכנה לקבל מצלמת כזו תמונה.

אני מרשה לעצמי להאיר לך מכיון שאת באמת מקצועית בעיני ויש מקום לשיפור.

• הוסף לסימניות
הוא מתוק מאד אבל גם אותי קצת דחה כל השיער הזה
ועוד משהו, שאולי זה לטעמי בלבד אבל לדעתי הייתי מכניסה לפוקוס עוד קצת מהגוף, כאן התנוחה היא שהוא כולו מהצד באותו קו ולכן, כשזה לא באותו קו והרגליים מופנות אחורה יותר זה יפה פה חסר לי הפוקוס על כולו בצד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;1152127:
תמונות ניו בורן נועד מעבר למזכרת והמתיקות לתת אוירה של רך ונעימות, כשאני רואה שיער בידיים אני לא רואה את זה, בפרט בתינוק קטנקטן שמחייך כל כך מתוק.
ענין של טעם זה לא משו שאפשר להתווכח עליו, אבל מקצועיות כן, אני לא היתי מוכנה לקבל מצלמת כזו תמונה.

אני מרשה לעצמי להאיר לך מכיון שאת באמת מקצועית בעיני ויש מקום לשיפור.

זה נתון לבחירתה של האמא.
אם את היית לקוחה שלי הייתי עושה לך טיפול לייזר ממוחשב.
לילדים שלי לא עשיתי,אני אוהבת את זה ורוצה לשמור את זה.
זה לא קשור למקצועיות,זה קשור נטו לטעם,אני לא שתלתי להם את השיערות בכתפיים ובגב,הם נולדו עם זה.
אני יכולה להעלים את זה זה ברור,אבל כל אחת וההעדפות שלה...
אין לי בעיה עם הערות,ואת ממש לא צריכה רשות בשביל זה...:)

• הוסף לסימניות
ובכ"ז ערכתי אותה,כדי שיהיה לכם יותר נעים... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1152144:
ובכ"ז ערכתי אותה,כדי שיהיה לכם יותר נעים... :)

בבקשה גם בפנים קצת
שישאר מזכרת רכה:D

• הוסף לסימניות
תאמת?
הצלחתם להפתיע אותי.
תינוק עם פלומת שיער גורם לכם להתבטא במילים כמו 'דוחה'...
לא חלמתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1152173:
תאמת?
הצלחתם להפתיע אותי.
לא חלמתי...
אויש זה מה זה לא דוחה! הילדים שלי נניח לא שעירים אבל לתינוקת שלי יש קצת שערות במצח ואני מתעלפת מזה!! אפשר להבין למה אנשים מהצד לא מתעלפים אבל אם היה לי תינוק ניו בורן שעיר בתור אמא בטוח הייתי משאירה כמה תמונות ככה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1152173:
תאמת?
הצלחתם להפתיע אותי.
לא חלמתי...
אולי בגלל שחוץ מהתינוק עצמו, התמונה לא משדרת לי רכות. אולי בגלל הצבעים, אולי בגלל העריכה. לא יודעת...

• הוסף לסימניות
הצילום מצויין לדעתי, אני רוצה לראות גם את הגירסה הראשונה, האמיתית...
אמא שלא רוצה לראות את הילד שלה ככה, יש לה שתי אפשרויות:

1.לחכות קצת ולא לצלם אותו עכשיו.
- "לא הגיוני!" פסקה הגיסה, "איך תוכלו לומר שעמדתם בכל כללי הטרנד?"
-"אבל הוא נראה כמו קיפוד!!" ייללה האם בעודה מורטת את אניצי שערותיו, יללות הכאב של הניו - עוברון התמזגו ביללותיה.
-"לצלם וזהו!" הגיסה הייתה עניינית, "בשביל מה יש פוטושופ בעולם? חשבת על זה פעם?"
-"חבל שאי אפשר לצלם תינוק פוטושופ..." מילמלה האם המותשת כשהיא חובשת לראשו פונפון צמר סרוג, "לפחות הפונפון ייראה כפי שהוא נראה באמת.."

2. לצלם את הילד עם רעלה, חורים קטנים לעינים, שיראו שהוא ישן.
בעצם.. עדיף לצלם רק את העינים..
ולהחליף אותם עם עינים אחרות

סליחה על הציניות, אבל זה ממש מעצבן אותי שאנשים מזמינים צלמת, כשהם בכלל צריכים גרפיקאית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1152204:
אמא שלא רוצה לראות את הילד שלה ככה, יש לה שתי אפשרויות:

1.לחכות קצת ולא לצלם אותו עכשיו.
- "לא הגיוני!" פסקה הגיסה, "איך תוכלו לומר שעמדתם בכל כללי הטרנד?"
-"אבל הוא נראה כמו קיפוד!!" ייללה האם בעודה מורטת את אניצי שערותיו, יללות הכאב של הניו - עוברון התמזגו ביללותיה.
-"לצלם וזהו!" הגיסה הייתה עניינית, "בשביל מה יש פוטושופ בעולם? חשבת על זה פעם?"
-"חבל שאי אפשר לצלם תינוק פוטושופ..." מילמלה האם המותשת כשהיא חובשת לראשו פונפון צמר סרוג, "לפחות הפונפון ייראה כפי שהוא נראה באמת.."

2. לצלם את הילד עם רעלה, חורים קטנים לעינים, שיראו שהוא ישן.
בעצם.. עדיף לצלם רק את העינים..
ולהחליף אותם עם עינים אחרות

סליחה על הציניות, אבל זה ממש מעצבן אותי שאנשים מזמינים צלמת, כשהם בכלל צריכים גרפיקאית.
3. לצלם אותו עם בגדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1152204:
מסכימה איתך.
כל הצילומים האלה הם כדי לשמר את הגיל הרך,העובריות,הפלומתיות(כן!!!)
יש תמונות גם עם חבל הטבור,בעיניי זה מקסים...כ"כ בראשיתי...
גם הקילופים בעור,הכל...
אני גם לא חושבת שצריך לערוך את זה.
(מה גם,שזו תינוקת שנולדה לפני הזמן,וזה הכי מראה את זה...)

שרי - יש לי מספיק תמונות של תינוקות לבושים. זה משהו אחר לגמרי. ובגלל שיער לא צריך להחביא מאחורי בגד.

• הוסף לסימניות
תעלי את הראשונה לטובת המפסידים הסקרנים
טוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה