איך מכינים שושני שוקולד מגאנש מוקצף לקישוט?
ניסיתי לחפש ולא מוצאת, אשמח ממש לעזרה

יש לי עוגת שוקולד עם מצופה בגאנש ואני רוצה מעליה לעשות שושנים (או אם יש למישהו רעיון אחר שיתאים את העוגה לבר)

תודה רבהה
אפשר לזלף בצנטר עם צורה יפה, קשה להסביר בעל פה איך לעשות שושנים צריך לראות,

אפשר לזלף בצנטר עם צורה יפה, קשה להסביר בעל פה איך לעשות שושנים צריך לראות,
תודה רבה
לא התכוונתי לשושנים, אלא איך מקציפים גנאש, מה בדיוק המרכיבים וכו'
אבל ב"ה הסתדרתי
תודה

אם את צריכה לבצק רבוך או בצק פריך אז וו לישה (למרות שלבצק רבוך זה מה שצריך) ואם זה להקציף גנאש אז המקצף תלוי למה את צריכה את זה.
אני צריכה לבצק פריך
באמת הוו גיטרה חשוב?
זה שיקול בקניית מיקסר?

דחווף
הכנתי מגנומים ממתכון שמצאתי באינטרנט
הם כבר 24 שעות במקפיא ופשוט לא רוצים לקפוא. זה נשאר רך ואי אפשר להוציא אותם.
תודה מראש לעוזרות

דחווף
הכנתי מגנומים ממתכון שמצאתי באינטרנט
הם כבר 24 שעות במקפיא ופשוט לא רוצים לקפוא. זה נשאר רך ואי אפשר להוציא אותם.
תודה מראש לעוזרות
אין לך הרבה מה לעשות מלבד להמשך להקפיא. אם יש לך מקפיא שלא מעל מקרר עדיך להעביר לשם

במה אפשר להחליף מיץ תפוזים בעוגת וניל? (העוגה המעולה של @sweet )

אין לי גם חלב סויה... מים יעבדו?

שאלה.
אני רוצה להכין מגנומים (אבל בתוכו יש מוס שוקולד) שהוא יציב בעיקרון .
עד כמה שעות יכול להשאר המגנום בחוץ?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה