לא חריפות, לא דייקתי.
הטעם של הכמון לא מספיק דומיננטי. אבל זו אשמתי.
שמתי 2 כפות מחוקות בחששות גדולים, שמא הטעם יהיה חזק מדי :)
הכנתי היום פלאפל מכמויות לא מדויקות והתלבטתי על התיבול.
נזכרתי פתאום בטיפ של אחת השפיות, תמי פיליפ אני חושבת, התפסרם בטעימות אאל"ט.
אמנם מאריך את העבודה אבל עוזר לדיוק.
לטגן קציצה אחת, לטעום, ואז לתקן תיבול אם יש צורך ולהמשיך לטגן את שאר העיסה.

הפשרתי עוף בצהריים והשתמשתי רק עם חלק, יכול לחכות למחר מופשר?

יש מה לעשות עם אורז שיצא דביק חוץ מסושי וחוץ מלזרוק?

אולי לביבות?

ריזוטו, או ארנצ'יני.
את הריזוטו צריך לאהוב, אני לא אוהבת כי זה מרקם דייסתי , אבל את הארנצ'יני דווקא אהבתי כי יש לו משהו קרנצ'י.
לא הכנתי אלא רק אכלתי אז לא אוכל לעזור, אבל ראיתי שיש לעז תלם מתכון, שאם הייתי רוצה להכין הייתי לוקחת ממנו
https://www.thekitchencoach.co.il/מתכון-ארנציני-כדורי-ריזוטו/

אולי לביבות?
הערה:
בושל בכלי בשרי....

תבנית קרמיקה מתאימה גם לעוגה?
כי זו העגולה היחידה שיש לי...

מישהי יודעת כמה זמן מחית נוגט פתוחה יכולה להחזיק במקרר?
(יש לי קופסה פתוחה מפורים.. יש לה תקנה?)

מישהי יודעת כמה זמן מחית נוגט פתוחה יכולה להחזיק במקרר?
(יש לי קופסה פתוחה מפורים.. יש לה תקנה?)
בדרך כלל כתוב על הקופסא כמה זמן........

מישהו יודע איפה משיגים אפונת שלג?
אני חושבת שהעונה שלה עברה, :(
אבל אם מישהו יודע איפה, אשמח מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה