זהו גם לי...

אפשר להחליף בפשטידה מרגרינה בשמן?
אם כן - על 50 גרם מרגרינה כמה שמן?
ואם לא - הבו לי מתכון של פשטידת פטריות בלי מרגרינה...

אפשר להחליף בפשטידה מרגרינה בשמן?
אם כן - על 50 גרם מרגרינה כמה שמן?
ואם לא - הבו לי מתכון של פשטידת פטריות בלי מרגרינה...
את מתכוונת לפאי/קיש?
המרגרינה היא בתחתית בצקית או שהכל בלילה אחת?
כי בחיים לא שמעתי על בלילת פשטידה שמכילה מרגרינה.

בספר קוראים לה פשטידה...
והמרגרינה היא בתחתית בצקית, ומעל המלית.

עשיתי בצק לחלות הוא יצא דביקייייי
כבר התפחתי חצי שעה
ואז הוספתי חצי כוס קמח
אבל זה לא עזר
אולי בכלל קלקל...
איך אני יכולה להציל את הבצק?

עשיתי בצק לחלות הוא יצא דביקייייי
כבר התפחתי חצי שעה
ואז הוספתי חצי כוס קמח
אבל זה לא עזר
אולי בכלל קלקל...
איך אני יכולה להציל את הבצק?
לפעמים דביקי זה טוב! תאפי אותם, אין לך מה להפסיד..... תעבדי עם קמח.

דחוףףףף
במקום להקציף את החלבונים כמו בן אדם ואז להוסיף בעדינות את הסוכר,
שפכתי את הכל לקערה והקצפתי.
אפס.
הקצף לא עלה כמעט.
מיועד למוס שחלקו לאפיה וחלקו לא.
יש מה לעשות או להפוך את זה לעוגה ודי?
כמות של 7 ביצים.

תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה