• הוסף לסימניות
השיטה שלנו דוגלת בהפרדת כוחות - אטריות מתבשלות לחוד ושמן וסוכר לחוד. בעצת חתני גם לא שוטפים את האטריות (גם בגרסה של הביצים). מאחר שאנו שמים 11 ביצי לרג' על 3 חבילות אטריות קצת קשה לי להבין איך ייצא הקוגל בלעדיהן. למי יש נסיון בזה? (איפה האמשינובערס?)
לגבי קוגל תפו"א - המחית המדוברת משמשת הן לקוגל מתפו"א חיים והן למבושלים?
תודה רבתי.
יש מתעון מעולה של @חדוי כנרת לקוגל ירושלמי מדהים!! הכי טוב שטעמתי אי פעם
והוא הרבה יותר קל מהפרדת העיסות.. מכינים הכל באותו סיר וזה גם קל וגם טעים!
תנסו פעם אחת ולא תוכלו להפסיק.

• הוסף לסימניות
יש הבדל
השוקולד מוצק יותר ויציב יותר
הבנתי. אז בעצם לציפוי הוא לא טוב, כי אם הוא מייצב ומקשה את השוקולד אז החיתוך פחות מתאפשר כי הוא נשבר. ואם אני מסיקה נכון, זה טוב לפטיפורים שרוצים את היציבות שלא ימס

• הוסף לסימניות
הבנתי. אז בעצם לציפוי הוא לא טוב, כי אם הוא מייצב ומקשה את השוקולד אז החיתוך פחות מתאפשר כי הוא נשבר. ואם אני מסיקה נכון, זה טוב לפטיפורים שרוצים את היציבות שלא ימס
הוא כן טוב לציפוי והוא גם מאפשר צביעה מאד יפה של השוקולד בשלל גוונים.

• הוסף לסימניות
הוא כן טוב לציפוי והוא גם מאפשר צביעה מאד יפה של השוקולד בשלל גוונים.

• הוסף לסימניות
תודה למגיבות!!!
מה היחס בין השוקולד לחמאת קקאו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בצק פריך שעשיתי ברביעי שעבר
שמור במקרר כל הזמן
אפשר להשתמש היום למשהו אחר?

• הוסף לסימניות
חמאה מיובאת - יש הבדל בטעם בינה לבין הרגילה של תנובה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה