• הוסף לסימניות
האם אפשר להקפיא רוטב פיצה?

• הוסף לסימניות
הרוטב שמורחים על הבצק לפני האפיה מעולה בהקפאה.
רוטב שטובלים את הפיצה לאחר האפיה אף פעם לא ניסיתי, אבל לכאורה אין סיבה שלא יהיה טוב.

• הוסף לסימניות
כמה זמן מקציפים שמנת מתוקה שלא יקבל טעם לוואי של חמאה?

• הוסף לסימניות
כחמש דקות.
אחרי 2-3 דקות מתחילה להווצר קצפת אבל רכה יותר ומהר מאוד היא מתייצבת.
חשוב מאוד לעצמו צמוד כדי לא לפספס את רגע ההתיצבות ואת תחילת ההתפרקות.

• הוסף לסימניות
משמנת מתוקה מכינים חמאה אז וודאי שהטעם דומה.
הקצפת יתר יכולה לגרום לשמנת להתפרק לגושי חמאה ולנוזלים.

• הוסף לסימניות
שאלתי כי אני לא רוצה שיתפשל לי הפאי שוקולד לבן שלך...
מקווה שאין באמת הבדל.
אני הכנתי אותו פעם מחמאה עם 20% שמן קנולה ויצא מצוין.
אם זה רק משמנת - אין לך בכלל מה לדאוג.

• הוסף לסימניות
האם יש תקנה לשמנת מתוקה שהוקפאה?
איך אפשר לעזור לה לחזור לעצמה?

• הוסף לסימניות
האם יש תקנה לשמנת מתוקה שהוקפאה?
איך אפשר לעזור לה לחזור לעצמה?
מפשירים ומערבבים היטב.
ניתן להקציף רק יש לשים לב שנקודת השבירה של הקצפת המופשרת הרבה יותר מהירה וקצרה, אז לא לעזוב את המיקסר.

• הוסף לסימניות
בודאי
אחרי ההפשרה צריך לערבב היטב
הרוטב שמורחים על הבצק לפני האפיה מעולה בהקפאה.
רוטב שטובלים את הפיצה לאחר האפיה אף פעם לא ניסיתי, אבל לכאורה אין סיבה שלא יהיה טוב.
לא מוצלח
אני הקפאתי פעם וזה יצא בצבע ובטעם שונה

• הוסף לסימניות
יש לי מלית של קרם נוגט.
מה אפשר לעשות איתו?
*אפשר להוסיף לשוקולד מומס ולערבב את השוקולד עם הנוגט בקצפת שכבר מוקצפת ויוצא טעם משגע עושים את זה כאחד השכבות בעוגה עם קצפת.
*אפשר להכניס לפרלין שוקולד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה