דג סלמון אתמול מארוחת ערב, נשאר מחוץ למקרר בלילה :(
יש מצב שהוא טוב לארוחת צהרים? (הכנסתי בבוקר למקרר)
או שאין סיכוי?
:(

אשמח לעזרה
אני באמצע להכין אלפחורס ובקושי נשאר לי קורנפלור
במה אפשר להחליף את הקורנפלור?

אשמח לעזרה
אני באמצע להכין אלפחורס ובקושי נשאר לי קורנפלור
במה אפשר להחליף את הקורנפלור?
אל תנסי להמיר, תכיני עוגיות רגילות וזהו.
בלי קורנפלור זה לא זה... חבל לך על העבודה.

כרוב שלם שקוצצים במגימיקס כמה זמן מחזיק בצורה יבשה ללא תוספות וחומרי משמרים?

כרוב שלם שקוצצים במגימיקס כמה זמן מחזיק בצורה יבשה ללא תוספות וחומרי משמרים?
סגור הרמטית, בעונה הזו -
בין מספר ימים לשבוע וחצי.
לאחר שבוע הייתי בודקת היטב לפני השימוש שעדיין ראוי.
אגב, את יכולה להשאיר אותו שלם בחלקו ולקצוץ רק את מה שיבוא לשימוש השבת.
הכרוב שישאר שלם - יחזיק יותר.

הכרוב שלם כבר שבוע וחצי במקרר,
השבת אני לא צריכה אותו
עדיף לקצוץ אותו בתחילת שבוע הבא?

האם ניתן להכין פטיפורים( של בקר לדוג') גם משוקולד חלבי או שזה ימס ולא יהיה מבריק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה