השאלה שלי היא :
הכנתי אתמול קציצות מעוף טחון ברוטב עגבניות..
הקציצות היו טעימות
אלה שהן יצאו צמיגיות מאודד
מה יכולה להיות הסיבה???
*בושל מספיק זמן כך שזו לא הסיבה.

תודה מראש!

השאלה שלי היא :
הקציצות היו טעימות
מה יכולה להיות הסיבה???

תודה מראש!
זה יכול להיות קשור לטיב העוף.

השאלה שלי היא :
הקציצות היו טעימות
מה יכולה להיות הסיבה???
הן כללו הודו טחון?

השאלה שלי היא :
הקציצות היו טעימות
מה יכולה להיות הסיבה???

תודה מראש!
בישול ארוך מידייייי

דג נסיכת הנילוס שהשריתי הרבה זמן בלימון ומלח ולא חלף הטעם לוואי. מה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב?

להוסיף להשריה שום גבישי/אבקת שום וכמון

אממממ....
לא יותר מ 24 שעות...
הבנתי שאחרי יממה הוא לא מועיל ואולי כן מזיק...
אני לא מבינה, אחד מילדי לוקח שנים לחיידר ביצה קשה(לא רוצה לחם) והביצים נשארות עד שבוע טריות לגמרי.
כשמכינים לשבת ביצים הן גם ליותר מ24 שעות.
ואני מדברת כמובן על ביצה בשלמותה וקליפתה

אני לא מבינה, אחד מילדי לוקח שנים לחיידר ביצה קשה(לא רוצה לחם) והביצים נשארות עד שבוע טריות לגמרי.
כשמכינים לשבת ביצים הן גם ליותר מ24 שעות.
ואני מדברת כמובן על ביצה בשלמותה וקליפתה
מה ש @סינה מדברת הוא מחוץ למקרר
כשהביצים במקרר הם נשמרים שבוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה