פשטידת פצפוצי אורז, קוטג' ובצל מטוגן יחזיק לי טוב בהקפאה?
לחילופין - כמה ימים מחזיקה במקרר?

עזרה דחופה..
אני באמצע להכין את זה

וכנראה שהכוסות שם הם לא ע"פ כוסות מדידה כי הבצק נוזלי מאד..
האם יש איך להציל?
להוסיף עוד הרבה קמח לא יהרוס את הפרופורציה?
אשמח לסיוע!!

עזרה דחופה..
אני באמצע להכין את זה

וכנראה שהכוסות שם הם לא ע"פ כוסות מדידה כי הבצק נוזלי מאד..
האם יש איך להציל?
להוסיף עוד הרבה קמח לא יהרוס את הפרופורציה?
אשמח לסיוע!!
תוסיפי קמח- חצי עד כוס בערך.
תעבדי כמה דקות ואז תבחני את הבצק. אם הוא דביק רק במעט תשמני ותתפיחי. אם הוא לא ניתן לעבודה בכלל תוסיפי עוד קצת קמח ותעבדי שוב.
זה נכון שעקרונית יש מידות אבל כושר הספיגה של הקמח משתנה בין יצרן ליצרן. (יש מצב שקנית שטיבל?)

תוסיפי קמח- חצי עד כוס בערך.
תעבדי כמה דקות ואז תבחני את הבצק. אם הוא דביק רק במעט תשמני ותתפיחי. אם הוא לא ניתן לעבודה בכלל תוסיפי עוד קצת קמח ותעבדי שוב.
זה נכון שעקרונית יש מידות אבל כושר הספיגה של הקמח משתנה בין יצרן ליצרן. (יש מצב שקנית שטיבל?)
לא
של 'יש'

יש הוא רק מותג. היצרן הוא כנראה אחד מטחנות הקמח בארץ (כתוב על השקית מיוצר עבור יש על ידי X)
אבל זה לא משנה.
תנסי להביא את הבצק למצב שהוא דביק אך במעט ובהתפחה הוא יתאזן בעז"ה.

יש הוא רק מותג. היצרן הוא כנראה אחד מטחנות הקמח בארץ (כתוב על השקית מיוצר עבור יש על ידי X)
אבל זה לא משנה.
תנסי להביא את הבצק למצב שהוא דביק אך במעט ובהתפחה הוא יתאזן בעז"ה.
כשכתוב במתכונים כוסות, הכוונה לחד"פ?
למה לא להשתמש בכוסות מדידה, אוף :)

כשכתוב במתכונים כוסות, הכוונה לחד"פ?
למה לא להשתמש בכוסות מדידה, אוף :)
המתכון שהבאת הוא מאמהות מבשלות- אוסף של מתכונים מאנשים פרטיים אז אני הייתי מניחה שרוב הסיכויים שהוא בחד"פ.

הקצפתי שמנת מתוקה וכשהוספתי את הסוכר היא נהיתה גושים עם נוזלים
מה הסיפור? יש מה לעשות עם זה?

הקצפתי שמנת מתוקה וכשהוספתי את הסוכר היא נהיתה גושים עם נוזלים
מה הסיפור? יש מה לעשות עם זה?
השמנת היתה קרה ממש? או פושרת?

בדרך כלל זה תלוי בטמפרטורה של השמנת. הקצפת את הקצפת חזק?

דחוף דחוף!!!
היה השבוע ב'לבית' מתכון לגלידת נוגט,
ההוראות הן, לשים הכל במיקסר ולהקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קצף עשיר ויציב.
יש שם ריץ', ביצים (שלמות כמובן), סוכר, דבש, אבקת נוגט, וכו'.
ולא יצא לי מזה כלוםםםםםםם, זה כבר הרבה זמן על המהירות הכי גבוהה ואני כמעט מיואשת....
אבל אני חייבת שהגלידה הזו תצליח, ה' בבקשה!!
למי יש רעיון מה אפשר לעשות?

מצרפת את המתכון
תודה מראש למי שתוכל לעזור לי...
1620927445102.png

הריץ' היה מהמקרר.
זה טוב או לא?
ולא נראה לי שהיו 10 דק', 5 דק' בוודאי היה, וראיתי שלא קורה כלום, אז כיביתי מאוכזבת....
שאני אפעיל עכשיו שוב ל10 דק'? או שכבר מאוחר מידי?

הריץ' היה מהמקרר.
זה טוב או לא?
ולא נראה לי שהיו 10 דק', 5 דק' בוודאי היה, וראיתי שלא קורה כלום, אז כיביתי מאוכזבת....
שאני אפעיל עכשיו שוב ל10 דק'? או שכבר מאוחר מידי?
מהמקרר זה טוב. תנסי להקציף שוב ל10 דקות. הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה