יש לי במקרר קילו בשר טחון טרי ואיכותי
בתוכניתי היה להכין את הקציצות בתנור האלופות שהעלתה פעם @shira bira
לצערי, אין בחנויות שבסביבתי פטרוזילה/כוסברה כבר יומיים.
הקציצות תהיינה טעימות גם בלי,
או האם יש תחליף כלשהו שימלא את מקום עלי התיבול?
או שכדאי להקפיא את הבקר ולחכות להזדמנות אחרת שתהיה?

יש לי במקרר קילו בשר טחון טרי ואיכותי
בתוכניתי היה להכין את הקציצות בתנור האלופות שהעלתה פעם @shira bira
לצערי, אין בחנויות שבסביבתי פטרוזילה/כוסברה כבר יומיים.
הקציצות תהיינה טעימות גם בלי,
או האם יש תחליף כלשהו שימלא את מקום עלי התיבול?
או שכדאי להקפיא את הבקר ולחכות להזדמנות אחרת שתהיה?
לדעתי תהיינה טעימות גם בלי. אם יש לך גבעולי סלרי גם טוב.

אני רוצה להמיר 100 גר' מרגרינה בעוגת טורט נימוחה-
לשמן.
מי יודעת לומר לי בכמה שמן להשתמש?

תודה מראש

ניסיתי לחפש בפורום אם שאלו לפני.
לא מצאתי...
שאלה- אפשר לצפות עוגה בריץ' יום לפני ולשים בקרור או שכדאי לצפות רק ביום של ההגשה?

מישהי יודעת אם אפשר לאפות תפו"א לציפס בתנור אובן כמו של פסח?
ואם כן כמה זמן אפייה?

הסרטון זה מתכון לפסטה צ'יפס פרווה ובסוף יש מתבל חלבי.
אשמח לדעת האם יש אפשרות לתחליף מתאים למתבל, בפרווה.
תודה.

אאל"ט יש במתכון פרמזן. שאין לה תחליף מלבד שמרי בירה שלא כל אחד יאהב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה