ריץ' גולמי שנשאר בחדר ממוזג ולא בקירור למשך 5-6 שעות, התקלקל?

עוגת דבש מפושלת מה אפשר לעשות איתה?
לפורר
-להוסיף ריצ' גולמי ושוקולד מומס ולהכין כדורי שוקולד-דבש
-להשתמש כבסיס לקינוח בכוסות
-לפזר מעל גלידה בהגשה

כמה זמן פורל טרי יכול לחכות במקרר עד האפיה? אם קניתי היום יכול להיות במקרר עד יום שני?

כנראה חסר לי ידע בסיסי בהקצפת ריצ',
מה יכולה להיות הסיבה שלפעמים מצליח לי יופי, ולפעמים לא?
ניסיתי עכשיו להכין קצפת, וכלום לא קרה, נשאר מיימי.
תודה

כנראה חסר לי ידע בסיסי בהקצפת ריצ',
מה יכולה להיות הסיבה שלפעמים מצליח לי יופי, ולפעמים לא?
ניסיתי עכשיו להכין קצפת, וכלום לא קרה, נשאר מיימי.
תודה
היה בקירור?
הריצ' חייב להיות בקירור עד השנייה של ההקצפה

ריצ טרי מקציף באש ובמים. לא חייב להיות קר ובכלל אין תנאים מקדימים.
בגדול, אם שפכת ריץ לקערה, הפעלת על מהירות גבוהה ולא קיבלת קצפת, הריצ פגום.
שמנת חלבית היא סאגה אחרת

מלאתי קישואים עם בשר, האם אני יכולה להקפיא אותם ככה?
או שזה חייב בישול?
וכמה זמן אני יכולה לאחסן במקרר -לא מבושל?

מיץ לימון שעבר התאריך שלו לפני חודש, שהה חלק מהזמן במקרר וחלק בארון סגור ומוצל,
אמורה להיות בעיה להשתמש?

בשר טחון אפוי שנשאר בטעות לילה בחוץ, מקום נעים, האם ניתן לאכילה או ישירות לפח?

מה עדיף לצלי מספר 4 או 6?
אין 5.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה