כללי tasty-לוגו לחו"ד

• הוסף לסימניות
מעדנייה מאפייה , אוכל מוכן , ארוחות לבתי עסק
( לקוח שמעוניין בחובבני, אך מעוניינת לשמור על משו נקי וטוב בעין )
אשמח לכל הערה !!!

• הוסף לסימניות
השני הכי

• הוסף לסימניות
מצרף.. השני הכי יפה

• הוסף לסימניות
2 מגובש טוב
למה שחור לבן?

• הוסף לסימניות
הלוגו הראשון יושב הכי טוב מבין השאר.
עדיין מומלץ ללטש את החיבור בין ה T למגבעת.

אני מבין שעדיין לא הגעתם לשלב של הצבעים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הראשון זורם מאד יפה, אולי כדאי לשלב את הכובע גם עם האות t השניה. לגבי הסלוגן הייתי מעלה את הנקודות לאמצע השורה או שם קו אנכי במקום. בהצלחה, נשמח להתעדכן במוגמר :)

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מאוד חשוב לי לשדר חמימות , משהו מזמין

• הוסף לסימניות
שלום הודיה, אתייחס ברשותך לסקיצה הראשונה.

קודם כל - היא יושבת מעולה. הכובע נכנס מקסים במקום המתבקש והמיועד לו, והוא מאויר בקלילות שמדברת באותה השפה של הטקסט. גם שהוא נוגע באותיות, בשחור-לבן הוא נראה היטב (מעולה שהתחלת קודם בש"ל).

הייתי ממליץ לטפל בריווחי האותיות. כעת האותיות as ו-ty מחוברות, כאשר בין האותיות Ta ו-st אין חיבור.
בין ה-st נראה שאפשר ליצור חיבור תואם ונעים לעין, וכדי לפצות על ה-Ta נסי לקרב מעט את ה-T ל-a.

מבחינה צבעונית, אני חושב שאפשר להשלים את האווירה החמימה והמזמינה בעזרת שימוש בצבעים מעט אחרים. החום והחרדל כרגע די סולידיים ושייכים להרבה מאוד מתחרים. נסי גוונים חמים ורלוונטיים אחרים.

ממתינים בציפייה לסקיצות הבאות,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה חיים על ההערות הבונות !!
מבחינת גוונים - לאיזה כיוון גוונים חמים עלי ללכת ?

• הוסף לסימניות
בכוונה העליתי את האמצעי כמשו ניגודי עמ"נ לתת עוד אפשרות שתאזן ...
בצבע הכובע לא מתחבר עם הt...מה אתם אומרים ?

• הוסף לסימניות
שילבתי את גווני השם עם תחתית הלוגו שיהיה חיבור אשמח להערות ...

• הוסף לסימניות

נסי לחבר את ה-T בצורה יותר מעודנת
משהו כזה..

ובחרתי להדגים על הצבעוניות הזו, כי בכל האחרים הסלוגנים לא קריאים בבהיר כל כך.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• image_354277.jpg
    image_354277.jpg
    KB 13.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לענ"ד עדיף שהכובע והטקסט יהיו בצבעים נפרדים (אפשר לנסות גם מה שקלרינט הציעה).
לכי על פלטת החמים, שזה אומר החל מגווני הצהוב-כתמתם עד לסגול-יין. נסי לבחור שני צבעים שמשתלבים יפה אחד עם השני, אך עם זאת לא לעוסים מדי ולא נפוצים אצל המתחרים (במיוחד באזור המעדנייה).

נסי להיעזר באתר הזה למציאת שילוב צבעים מתאים.

בהצלחה!

עריכה:
מממ... הכובע שמציג כאן פנחס אליהו בלוגו של 'היימיש', דומה באופן מחשיד לכובע שבלוגו הזה.
במידה ומדובר בכובע שנלקח ממאגר איורים, הייתי ממליץ לשניכם לאייר / למצוא איור מקורי יותר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה !!!!!

• הוסף לסימניות
זורקת רעיון:
בגלל שמעדניה ואוכל מוכן מלאים בריחות וכל מה שאנו רוצים כאשר מגיעים למקום כזה זה פשוט לאכול. רק מהריח יש לך תיאבבון.
אז כרעיון של הS והT אפשר פשוט את הקצה של האות S להפוך למזלג או כפית שנעוצה באות שאחריה.
כובעים יש המון, בכל מיני צבעים וסגונונת, תכנסי אולי מעדן.

• הוסף לסימניות
בקשר לצבע, הייתי מכניסה קצת כתום חמים,
והלוגו מהמם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Hadar1993;n4909492:
זורקת רעיון:
בגלל שמעדניה ואוכל מוכן מלאים בריחות וכל מה שאנו רוצים כאשר מגיעים למקום כזה זה פשוט לאכול. רק מהריח יש לך תיאבבון.
אז כרעיון של הS והT אפשר פשוט את הקצה של האות S להפוך למזלג או כפית שנעוצה באות שאחריה.
כובעים יש המון, בכל מיני צבעים וסגונונת, תכנסי אולי מעדן.

אוהו...נשמע מעניין לנסות , הלקוח אהב את הלוגו ככה ,אבל אני אוהבת לאתגר..ואנסה . תודה !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שררר;n4909540:
אוהו...נשמע מעניין לנסות , הלקוח אהב את הלוגו ככה ,אבל אני אוהבת לאתגר..ואנסה . תודה !

אין בעד מה. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לוגו מעולה, אבל יש לי כמה הערות שהלתי בקובץ PDF

קבצים מצורפים

• Tasty Cooment.pdf
    KB 155.7 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה