temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

איך קיבלת את הקופון הזה?
היה מבצע שאם קונים שני פריטים מקבלים חבילת קופונים על סך 600 ש"ח. אז פשוט קניתי שני פריטים שיצאו ביחד 2 ש"ח. אחד מהקופונים היה 10 שח החזר על קניה של 10.01 ש"ח אז כבר בזה אתה מרוויח...

איך הכי חכם להפעיל את התאמת מחיר?
איך יודעים שהיום שווה ולא שהמחיר ירד יותר או יעלה פתאום?

היה מבצע שאם קונים שני פריטים מקבלים חבילת קופונים על סך 600 ש"ח. אז פשוט קניתי שני פריטים שיצאו ביחד 2 ש"ח. אחד מהקופונים היה 10 שח החזר על קניה של 10.01 ש"ח אז כבר בזה אתה מרוויח...
איזה מבצע? עדיין קיים? אפשר קישור?

התאמת מחיר בד"כ עד 30 יום פעיל.

איך עושים התאמת מחיר הוא לא נותן לי אפשרות כזאת
לגבי הקופון המטורף הזה מינימום הזמנה זה 130? או כמו שהעלו פה...
לי כותב שיש עוד 3 שעות
אני חייב תשובה דחופה!

אבל נכנסתי לקישור של הקופון שלהם...
בשביל הקופון - הוספת מוצרים לעגלה דווקא דרך הקישור של הקופון
עכשיו כנס שוב לעגלה דרך הקישור ששמתי
ותוכל לרכוש את המוצרים לקופון ללא התניית מינימום קניה
(זה הנסיון שלי, למדתי כאן באשכול)

איך עושים התאמת מחיר הוא לא נותן לי אפשרות כזאת
לגבי הקופון המטורף הזה מינימום הזמנה זה 130? או כמו שהעלו פה...
לי כותב שיש עוד 3 שעות
אני חייב תשובה דחופה!
אין מה להלחץ מקופונים, רק מהנחות ספציפיות על מוצר מסוים.
תמיד בצאט עם נציג הם נתנו לי לשחזר את הקפונים שעבר התוקף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה