- הוסף לסימניות
היה מבצע שאם קונים שני פריטים מקבלים חבילת קופונים על סך 600 ש"ח. אז פשוט קניתי שני פריטים שיצאו ביחד 2 ש"ח. אחד מהקופונים היה 10 שח החזר על קניה של 10.01 ש"ח אז כבר בזה אתה מרוויח...איך קיבלת את הקופון הזה?
היה מבצע שאם קונים שני פריטים מקבלים חבילת קופונים על סך 600 ש"ח. אז פשוט קניתי שני פריטים שיצאו ביחד 2 ש"ח. אחד מהקופונים היה 10 שח החזר על קניה של 10.01 ש"ח אז כבר בזה אתה מרוויח...איך קיבלת את הקופון הזה?
הם לא יעלו לך את המחיר בגלל ההתאמת מחיר.איך הכי חכם להפעיל את התאמת מחיר?
איך יודעים שהיום שווה ולא שהמחיר ירד יותר או יעלה פתאום?
זה לא משנהאיך הכי חכם להפעיל את התאמת מחיר?
איך יודעים שהיום שווה ולא שהמחיר ירד יותר או יעלה פתאום?
איזה מבצע? עדיין קיים? אפשר קישור?היה מבצע שאם קונים שני פריטים מקבלים חבילת קופונים על סך 600 ש"ח. אז פשוט קניתי שני פריטים שיצאו ביחד 2 ש"ח. אחד מהקופונים היה 10 שח החזר על קניה של 10.01 ש"ח אז כבר בזה אתה מרוויח...
איפה מופיע שהסתיים?הסתיים.
מעניין. אצלי מופיע בדף הראשילא יודעת, לחצתי וזה אומר לי שהסתיים.
מוזר.מעניין. אצלי מופיע בדף הראשי
בשביל משלוח חינם כנסו מהקישור כאןאיך עושים התאמת מחיר הוא לא נותן לי אפשרות כזאת
לגבי הקופון המטורף הזה מינימום הזמנה זה 130? או כמו שהעלו פה...
לי כותב שיש עוד 3 שעות
אני חייב תשובה דחופה!
אבל נכנסתי לקישור של הקופון שלהם...בשביל משלוח חינם כנסו מהקישור כאן
בשביל הקופון - הוספת מוצרים לעגלה דווקא דרך הקישור של הקופוןאבל נכנסתי לקישור של הקופון שלהם...
אין מה להלחץ מקופונים, רק מהנחות ספציפיות על מוצר מסוים.איך עושים התאמת מחיר הוא לא נותן לי אפשרות כזאת
לגבי הקופון המטורף הזה מינימום הזמנה זה 130? או כמו שהעלו פה...
לי כותב שיש עוד 3 שעות
אני חייב תשובה דחופה!
גם קופון של 10 שח הנחה בקניה מעל 10.01?אין מה להלחץ מקופונים, רק מהנחות ספציפיות על מוצר מסוים.
תמיד בצאט עם נציג הם נתנו לי לשחזר את הקפונים שעבר התוקף
כן, אם עבר הזמן, פשוט תפתחי צאט עם נציגגם קופון של 10 שח הנחה בקניה מעל 10.01?
גם קופון של 35 הנחה בקניה מעל 70 ש"ח?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים