אפשר דרך המחשבאת ה 600 שח בקופונים אפשר לקבל גם דרך הזמנה במחשב או שצריך רק דרך אפליקציות?
אשמח להסבר מפורט יותראפשר דרך המחשב
יודעת מה הכוונה קופונים? הנחות על קניה במחיר מסוים?
גם אני....ואיך אני יכולה לנצל את הקופונים?
כרגע אמרו לי להוסיף 2 פריטים ולקבל 600 שח
הוספתי 2 פריטים
אבל כשאני פותחת קופונים כתוב לי שאין קופונים זמינים
אשמח להסבר מפורט יותר
תודה רבה
אני הבנתי שהם זמינים רק לקניה הבאה,אבל כשאני פותחת קופונים כתוב לי שאין קופונים זמינים
אני הבנתי שהם זמינים רק לקניה הבאה,
אבל אני מנסה להבין האם שווה את ההשקעה, מה המשמעות של קופונים?
אם זה משו כמו 50 שקל לכל הזמנה של מעל 150
זה לא כזה משתלם.
צריכים לעשות שם מלא הזמנות בשביל לממש
גם אני....
@רבקי ה...ואיך אני יכולה לנצל את הקופונים?
כרגע אמרו לי להוסיף 2 פריטים ולקבל 600 שח
הוספתי 2 פריטים
אבל כשאני פותחת קופונים כתוב לי שאין קופונים זמינים
אשמח להסבר מפורט יותר
תודה רבה
תודה על ההסבר@רבקי ה...
מקבלים את הקופונים לקניות הבאות קופון אחד 35 שח בקניה של 70 שח ועוד אחד של 10 שח בקניה ב 10.01 שח והשאר הם יותר מ 20% הנחה לא בדקתי מדויק... מצורף בתמונה כל הקופונים..
אפשר לקנות בפחות מהמינימום אם נכנסים דרך דף מפרסוות גוגל ודף אחר מהקישור של הקופונים ועוברים לתשלום מהדף של הפרסומות
מקווה שזה יותר ברור!
בהצלחה לכולכם!
כל מה שכתוב חדש זה מה שמקבלים...
לגבי המכס טימו לא מבקש מכס! תנסו לפנות אליהם בצאט להבין מה היה!
שימו לב שלמשתמשי אפליקציה יש כמה אתרים שבאופן קבוע נראה לי יש שם הנחות של 30% הנחה בטימו!
זה הקוד של הקופון נכון להיום! aci883355
יש את זהסליחה על הסטיה מהנושא
יש אשכול של בקשות קישורים מטמו? המלצות עם /ללא נסיון וכד'?
יש לי כמה דברים שאני מחפשת שם ולא מצליחה למצוא..
גם אני בעבר הייתי הלוך ושוב כדי להשיג 20%מישהו הצליח להוריד מגבלת סכום? משלוח חינם?
קופון של 20 אחוז? (התעקשתי והתשתי אותם אבל הם תקועים על ההסבר שיש אפשרות לקבל קופונים למייל או לאפליקציה ולא מבינים למה זה לא עובד לי)
נסיתי יומיים אצל 3 נציגים!!
כל המיץ יוצא. גם לקנות בסכום גבוה כדי לקבל משלוח עד הבית. גם לא קופונים..
המעלה היחידה היא של החזרה בקלות יחסית (יחסית לעליאקספרס)
אני אתמול.מישהו הצליח להוריד מגבלת סכום? משלוח חינם?
קופון של 20 אחוז? (התעקשתי והתשתי אותם אבל הם תקועים על ההסבר שיש אפשרות לקבל קופונים למייל או לאפליקציה ולא מבינים למה זה לא עובד לי)
נסיתי יומיים אצל 3 נציגים!!
כל המיץ יוצא. גם לקנות בסכום גבוה כדי לקבל משלוח עד הבית. גם לא קופונים..
המעלה היחידה היא של החזרה בקלות יחסית (יחסית לעליאקספרס)
ניסיתי הרגע.אני אתמול.
דרך פרסומת של גוגל, ירד לי מגבלת סכום ומשלוח חינם.
מה הכוונה?כי א"א לקנות 2 מוצרים בנפרד.
אני מנסה כבר כמה חודשים. לא ברור.מה הכוונה?
לקנות דרך פרסומת עובד לסרוגין.
יום כן / שבוע לא / יומיים כן / יום לא
לפעמים גם שבועיים עד שזה משתחרר.
גם אצלי עכשיו לא עובד.
אתמול עבד לי.
אפשר גם 3 מוצרים שעולים 4 שח כל אחד.קונים מוצר ב-10 ומשלמים כך שמקבלים אותו חינם.
רואים את זה בחשבון שלך בקופונים ואפשר דרך האתר!תודה על ההסבר
לא הבנתי איפה אני רואה את הקופונים, כי כרגע אני לא רואה כלום.
והאם זה חייב רק דרך אפליקציה?
דרך גוגל אפשרי גם לי פעם אחת לא הלך ובהמשך כןניסיתי הרגע.
לא עובד?
הם שמו לי מגבלה על החשבון?
יש לי 2 חשבונות וניסיתי גם מאונימי...
בלי זה לא שווה הקופונים של ה-600
כי א"א לקנות 2 מוצרים בנפרד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים