temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

אוףףףף לא יכול לעקוף מינימום הזמנה דרך גוגל...
יש למישהו עוד פיתרון?

מישהו יכול לעזור לי לעקוף את המינימום הזמנה??? כי כבר לא הולך לי דרך גוגל...

איך עושים את זה?
נסיתי ולא נותן
יש חשבונות שזה לא עובד או שזה פעם עובד ופעם לא
כותבים בגוגל טימו נעלים מוסיפים מוצר מהפרסומת ועוברים לתשלוטם
שווה לנסות לעבור לתשלום בלי להוסיף את המוצר לעגלה כי זה גם יכול לעבוד
עוברים לתשלום רק דרך הדף של הפרסומת!
בהצלחה!

שימו לב אחרי כמות מסוימת פעמים שמשתמשים באירוע של הקופונים משתנה סדר הקופונים!
אני עשיתי את זה 10 פעם ואז זה השתנה עדיין קופונים שווים אבל נראה לי פחות מההתחלה...
זה הקישור... של הקופונים... @רינהרינה הביאה את זה...
עדיין זה משתלם לעשות את זה...

להוסיף לעגלה דרך הדף שנפתח מהפרסומת (בלי לעבור לדף של הפרטים על המוצר) ומיד לעבור לעגלת הקניות ולסיים את הקניה
לא לעבור לעגלת הקניות:
להוסיף לעגלה דרך הדף שנפתח מהפרסומת (בלי לעבור לדף של הפרטים על המוצר) ומיד לעבור לקופה ולסיים את הקניה

להוסיף לעגלה דרך הדף שנפתח מהפרסומת (בלי לעבור לדף של הפרטים על המוצר) ומיד לעבור לקופה ולסיים את הקניה
לא נותן
כותב שצריך 130 ש"ח
רציתי את זה בשביל הקופנים אבל התייאשתי כבר ננסה לעשות הזמנה גדולה

עכשיו עבד לי
בחשבון חדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה