temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

שוב לא עובד לי לעקוף מינימום הזמנה דרך קישור ממומן...
אשמח לפתרונות נוספים...
אולי יעלו פה מה המוצר הכי זול מקישור ממומן בינתיים מצאתי עט ב 1.82...

שוב לא עובד לי לעקוף מינימום הזמנה דרך קישור ממומן...
אשמח לפתרונות נוספים...
אולי יעלו פה מה המוצר הכי זול מקישור ממומן בינתיים מצאתי עט ב 1.82...
זה עבד הערב עד 22:00 בערך והפסיק
תחכי יום יומיים יעבוד לך שוב.
אצלי הרבה מאוד פעמים עובד אחרי 00:00

עכשיו עבד לי
איך משיגים חוברת קופונים לאתר ולא באפליקציה?
פעם השגתי ממישהו פה..

יש מבצעי 11/11 בלאק פריידי- אבל אין קופונים שמתפרסמים, אלא דרך החבילת קופונים.

מישהו הצליח לקבל משלוח חינם דרך קישור ממומן בימים האחרונים?

חסום כבר הרבה זמן...

ומה זה החבילת קופונים?
מה שהיה כאן בעמ' 49 אני לא מצליחה לפתוח
אשמח לעזרה
זה הקישור שאני נכנסת דרכו
זה מה שצריך לראות:
1759666033980.png

מישהו הצליח לקבל משלוח חינם דרך קישור ממומן בימים האחרונים?

חסום כבר הרבה זמן...
הרגע עבד, בקישורים שהעלו פה כמה עמודים אחורה (עט וגומיות)

את צריכה להוסיף את המוצר אחרון, אחרי שסיימת הכל. להוסיף את המוצר ומייד לגשת לקופה
אם עברת למשהו אחר באמצע תבטלי את המוצר ותוסיפי שוב
עדכני אם עבד לך כך

איך זה עובד?
פעם ראשונה שלי בטמו..
יש הדרכה מפורטת בעמודים הקודמים, בקצרה:
להיכנס דרך הקישור של הקופונים להוסיף 2 דברים לעגלה.
לפתוח חלון גוגל חדש לחפש פריט בשקלים בודדים (עט, גומיות) אני בדרך כלל מוסיפה פריטים שאני צריכה.
להיכנס לקישור ממומן של הפריט, להוסיף לעגלה ולעבור מיד לתשלום. כשמגיעים לבחירת אפשרות משלוח לבחור עד הבית.
בהצלחה!

קניה ב900 ש"ח יש איזה קופון רציני להנחה?

הרגע עבד, בקישורים שהעלו פה כמה עמודים אחורה (עט וגומיות)

את צריכה להוסיף את המוצר אחרון, אחרי שסיימת הכל. להוסיף את המוצר ומייד לגשת לקופה
אם עברת למשהו אחר באמצע תבטלי את המוצר ותוסיפי שוב
עדכני אם עבד לך כך
מכיר את השיטה עשיתי עשרות פעמים, חסמו לי את האפשרות בכל החשבונות. כבר כמה ימים.

תודה על העדכון אמשיך לנסות מדי פעם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה