זיי גיזונט
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #1,361
לוחצים על המוצרים מהקניהאיך עושים את זה?
לא מכירה את האתר הזה מספיק...
בצד שמאל יש שורות של 'מעקב' 'החזרה' וכו' יש שם גם התאמת מחיר
לוחצים על המוצרים מהקניהאיך עושים את זה?
לא מכירה את האתר הזה מספיק...
זה עבד הערב עד 22:00 בערך והפסיקשוב לא עובד לי לעקוף מינימום הזמנה דרך קישור ממומן...
אשמח לפתרונות נוספים...
אולי יעלו פה מה המוצר הכי זול מקישור ממומן בינתיים מצאתי עט ב 1.82...
כן לא נתנו לי אפשרות כזאת...ניסיתם לדבר עם נציג?
שוב לא עובד...זה עבד הערב עד 22:00 בערך והפסיק
תחכי יום יומיים יעבוד לך שוב.
אצלי הרבה מאוד פעמים עובד אחרי 00:00
תדפדפי תמצאי כל הזמן מעלים את זה פה...עכשיו עבד לי
איך משיגים חוברת קופונים לאתר ולא באפליקציה?
פעם השגתי ממישהו פה..
ומה זה החבילת קופונים?יש מבצעי 11/11 בלאק פריידי- אבל אין קופונים שמתפרסמים, אלא דרך החבילת קופונים.
זה הקישור שאני נכנסת דרכוומה זה החבילת קופונים?
מה שהיה כאן בעמ' 49 אני לא מצליחה לפתוח
אשמח לעזרה
את מצליחה להקיף מינימום משלוח?
הרגע עבד, בקישורים שהעלו פה כמה עמודים אחורה (עט וגומיות)מישהו הצליח לקבל משלוח חינם דרך קישור ממומן בימים האחרונים?
חסום כבר הרבה זמן...
איך זה עובד?
יש הדרכה מפורטת בעמודים הקודמים, בקצרה:איך זה עובד?
פעם ראשונה שלי בטמו..
מכיר את השיטה עשיתי עשרות פעמים, חסמו לי את האפשרות בכל החשבונות. כבר כמה ימים.הרגע עבד, בקישורים שהעלו פה כמה עמודים אחורה (עט וגומיות)
את צריכה להוסיף את המוצר אחרון, אחרי שסיימת הכל. להוסיף את המוצר ומייד לגשת לקופה
אם עברת למשהו אחר באמצע תבטלי את המוצר ותוסיפי שוב
עדכני אם עבד לך כך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים