temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

סטנדרטי חינם (השני מהאפשרויות)
ותקווי שיגיע עם גאש ולא עם הדואר
כי לי כבר הזמנה שניה שהזמנתי עד הבית ומגיע לדואר
והפעם כן שנתי בדואר ועדין נראה שיגיע לדואר ולא לבית
ובטמו אין עם מי לדבר אומרים אין מה להלחץ יגיע לך עד הבית

ותקווי שיגיע עם גאש ולא עם הדואר
כי לי כבר הזמנה שניה שהזמנתי עד הבית ומגיע לדואר
והפעם כן שנתי בדואר ועדין נראה שיגיע לדואר ולא לבית
ובטמו אין עם מי לדבר אומרים אין מה להלחץ יגיע לך עד הבית
מוזר ממש, הדוורית כבר יודעת איפה להניח לי גם בלי לעדכן שהיא משאירה חבילה...
אבל אין ספק שגעש יותר מהירים מהדואר

מה שנשלח עם דואר ישראל בדר"כ כתוב מראש
על המוצר למטה שנשלח עם דואר ישראל.

מצורפת דוגמא.
1764536262351.png

היי
מישהו קיבל כזו הודעה מגעש?
כדאי למלא? או לא?
1764589723287.png

נערך לאחרונה ב:
אבל קרה לי שאחרי חבילה גדולה, משהו כמו שבעים דולר. הם דרשו ממני הזדהות וקבלה בשביל חבילה עם כמה לירות.
אני קניתי מהם בכמה אלפים ואף פעם לא שלחו לי הודעה כזאת,
טמו כל הזמן מזהירים שלא להתייחס לשום הודעה,
לדעתי זה פייק!
תבררו מול טמו

עשיתי עכשיו הזמנה של 138 ש"ח, ועלתה לי 10 ש"ח!! (בזכות הקרדיטים והתלונות הצודקות על הזמנה קודמת...) האתר הזה הוא משהו..

ועוד משהו. רציתי להזמין עוד משהו קטן ששכחתי, וכבר נגמר הזמן שאפשר להוסיף פריטים להזמנה, וכמובן שאצלי לא עובד הקישור הממומן.
מה עשיתי? הזמנתי כל מיני קשקושים שהגיעו ל130 ש"ח, ואחרי ההזמנה ביטלתי את כולם חוץ ממה שרציתי, וקיבלתי החזר לאשראי, וזהו!! ההזמנה בדרך אלי עם פריט אחד... זה תמיד עובד!!

עשינו הזמנה אתמול, ובא לי ככה לעשות להם קונצים ולקבל חלק מהכסף...
יש קופונים שאפשר להשתמש בהם??;):unsure:

מישהו יכול להנחות אותי איך ניתן לעקוף את המינימום הזמנה של 130?
תודה!

להכנס דרך פרסומת של גוגל על מוצר בשוווי 1או 2 להוסיף אותו לעגלה ולהזמין את כל המוצרים ששמתם בעגלה קודם לכן

הזמנתי מוצר, הגיע מוצר דומה.
פניתי להחזרה, קיוויתי שיחזירו את הכסף אבל הם דורשים את המוצר חזרה.
סניף הדואר מאד רחוק ממני, יש מה לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה