- הוסף לסימניות
- #1,661
כן. אם זה קופון מובנה זה עובדקאשדו עובד יחד עם קופונים?
וכל הקופונים אצל טימו הם נכנסים מיד לחשבון
כן. אם זה קופון מובנה זה עובדקאשדו עובד יחד עם קופונים?
סטנדרטי חינם (השני מהאפשרויות)שאלה דחופה:
אני רוצה משלוח עד הבית, מה לבחור?
איסוף עצמי חינם או סטנדרטי חינם?
ותקווי שיגיע עם גאש ולא עם הדוארסטנדרטי חינם (השני מהאפשרויות)
מוזר ממש, הדוורית כבר יודעת איפה להניח לי גם בלי לעדכן שהיא משאירה חבילה...ותקווי שיגיע עם גאש ולא עם הדואר
כי לי כבר הזמנה שניה שהזמנתי עד הבית ומגיע לדואר
והפעם כן שנתי בדואר ועדין נראה שיגיע לדואר ולא לבית
ובטמו אין עם מי לדבר אומרים אין מה להלחץ יגיע לך עד הבית
זה הטופס שצריך למלא
טמו תמיד מזהירים לא להתייחס להודעות, אולי תבררי מולםזה הטופס שצריך למלא
צפה בקובץ המצורף 2118894
זה אומר שעשית הרבה הזמנות החודש ואתה מתקרב לסף המס.
סף מס חודשי? מה זה?אומר שעשית הרבה הזמנות החודש ואתה מתקרב לסף המס.
לא יודע איך מודדים.סף מס חודשי? מה זה?
אני קניתי מהם בכמה אלפים ואף פעם לא שלחו לי הודעה כזאת,אבל קרה לי שאחרי חבילה גדולה, משהו כמו שבעים דולר. הם דרשו ממני הזדהות וקבלה בשביל חבילה עם כמה לירות.
לא ראוי. שיח כזה יגרום לחסימת המשתמש.עשינו הזמנה אתמול, ובא לי ככה לעשות להם קונצים ולקבל חלק מהכסף...
לא עובד לי, צריך להשלים את ההזמנה מאותו קישור דווקא?להכנס דרך פרסומת של גוגל על מוצר בשוווי 1או 2 להוסיף אותו לעגלה ולהזמין את כל המוצרים ששמתם בעגלה קודם לכן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים