לא כ"כ שווה,אפשר גם להיכנס דרך כאן ואז לקבל עד עוד 20 אחוז החזר![]()
חנויות, הטבות ומוצרים מהארץ וחו"ל, המזכים אתכם בהחזר כספי
חנויות, הטבות ומוצרים מהארץ וחו"ל, המזכים אתכם בהחזר כספיwww.cashback.co.il
ק.ש.
איך מגיעים ל 30?לא כ"כ שווה,
בקישור ישיר מרוויחים יותר החזר, יכול להגיע יותר מ30%.
אצל המשלוחן בדרך אליך.
גם לי זה ככה, המשלוחים שלהם נהיו ממש איטיםתקוע לי חבילה במכס.(מעל שבועיים) משהו התנסה עם זה?? כמה זמן יכול לקחת.
יש מה לעשות.
חבילה מאוד יקרה קרוב ל1000
זה נמצא אצל חברת השליחויות,
בד"כ חבילות יקרות יכול לקחת זמן במכס, (אולי עד שטמו משלמים להם...)תקוע לי חבילה במכס.(מעל שבועיים) משהו התנסה עם זה?? כמה זמן יכול לקחת.
יש מה לעשות.
חבילה מאוד יקרה קרוב ל1000
תלוי במוצרים.איך מגיעים ל 30?
יודעים להגיד מנסיון כמה זמן הכי הרבה. אנחנו חיבים את החביה לתאריך גג עוד שבוע וחצי. השאלה אם לבטל ולקנות משהו חילופי . או ששי סיכוי גדול שיגיע. קיבלתי 20 שקל. זה לא עוזר לי שיש לי ארוע וצריך את המוצרים.בד"כ חבילות יקרות יכול לקחת זמן במכס, (אולי עד שטמו משלמים להם...)
אם יש איחור מסירה בד"כ יש 20 ש"ח מתנה.
תנסו לבדוק כאן מה הסטטוס של החבילהיודעים להגיד מנסיון כמה זמן הכי הרבה. אנחנו חיבים את החביה לתאריך גג עוד שבוע וחצי. השאלה אם לבטל ולקנות משהו חילופי . או ששי סיכוי גדול שיגיע. קיבלתי 20 שקל. זה לא עוזר לי שיש לי ארוע וצריך את המוצרים.
תנסו לשגע אותם בצ'אט זה עוזריודעים להגיד מנסיון כמה זמן הכי הרבה. אנחנו חיבים את החביה לתאריך גג עוד שבוע וחצי. השאלה אם לבטל ולקנות משהו חילופי . או ששי סיכוי גדול שיגיע. קיבלתי 20 שקל. זה לא עוזר לי שיש לי ארוע וצריך את המוצרים.
איפה מתכתבים איתם? מאיפה מגיעים לצאטתנסו לשגע אותם בצ'אט זה עוזר
תנסו לשגע אותם בצ'אט זה עוזר
הסתדרתי תודה.איפה מתכתבים איתם? מאיפה מגיעים לצאט
למעלה בשמאל.איפה מתכתבים איתם? מאיפה מגיעים לצאט
לא מרוויחים שום דבר.מה מרויחים מכתיבת המלצות על כל פריט?
שווה להתעסק עם זה?
תגדירי שיעבור ישירות לספאם ואל תטרחי.איך מפסיקים את ההודעות הבלתי נגמרות של חברת השליחויות געש לקחת את החבילה מנקודת האיסוף,
כשפועל כבר לקחתי לפני שבוע, וכל המוצרים אצלי
והחנות העבירה להם כנראה את התיעוד לכך
זה 4 חבילות קטנות שחוברו ל-1, כך שכל פעם זה 4 הודעות שהחבילות ממתינות לאיסוף
ניסיתי במייל, לא עונים
בטל', מעבירים אוטומטית לוואטצאפ שאין לי
בצור קשר לשליחויות, לא עונים
ובצאט עם נציג בטמו אמר שאין להם קשר לשליחויות, ואפשר לבצע החזרה גם בלי האישור שלהם.
לא מצליחה בשום צורה לדבר שם עם מישהו שיעדכנו שהחבילה כבר אצלי ואני כבר בדרך לעשות החזרה לכמה מוצרים...
יש פתרון חוץ מלהתעלם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים