- הוסף לסימניות
גם לי כבר לא נותן דרך פרסומת אלא אם כן אני קונה את המוצר של הפרסומת , לכן מה שעשיתי זה חיפשתי את המוצר לפי כיתוב מדויק ושהמוצר עצמו היה בפרסומת זה נתן לי (שווה בדיקה...)
בפעם הבאה.גם לי כבר לא נותן דרך פרסומת אלא אם כן אני קונה את המוצר של הפרסומת , לכן מה שעשיתי זה חיפשתי את המוצר לפי כיתוב מדויק ושהמוצר עצמו היה בפרסומת זה נתן לי (שווה בדיקה...)
חלילה לא התכוונתי לזלזל...איני בן שנה וחצי ואני מבין היטב מהו התהליך.
לא עובד לי. (לא מגיע לי לקופה לפני 130 ש"ח)
עריכה: בחשבון אחד הוא נתן ובשני לא.
נשמע רעיון מצוין!!אגב, לפני שידעתי את זה עשיתי גם משהו אחר שהוא לבחור מוצר יקר שיגיע ל180. לבחור משלוח עד הבית ומיד כשההזמנה נקלטת לבטל את המוצר. גם עובד מושלם.
לא צריך אתה פשוט אחרי שפג התוקף כותב למענה הלא אנושי הטיפש שלהם שאתה רוצה לשחזר קופון והוא מיד נותן לך אפשרות לבחור איזה קופון אתה רוצה לשחזר ואתה משחזר (עד 3 חודשים משפג התוקף אפשר לשחזר)אגב, טיפ נוסף.
אם יש לכם קופון שהתוקף שלו נגמר עוד כמה שעות, ע"פ רוב נציג לא ישמח להאריך את התוקף אא"כ הוא ייגמר ואז גם זה לא בטוח.
הטיפ שלי הוא לקנות תוך כדי ניצול הקופון ומיד לבטל את כל הפריטים, מה שיאריך את תוקפו של הקופון ב-24 שעות.
ניסיתי השבוע ולא הסכים... קופון מ29/04לא צריך אתה פשוט אחרי שפג התוקף כותב למענה הלא אנושי הטיפש שלהם שאתה רוצה לשחזר קופון והוא מיד נותן לך אפשרות לבחור איזה קופון אתה רוצה לשחזר ואתה משחזר (עד 3 חודשים משפג התוקף אפשר לשחזר)
איזה קופון?ניסיתי השבוע ולא הסכים... קופון מ29/04
מנציג או מהבינה מלאכותית?מהקופונים של קנה ב70 שלם 35 וכד'
גם וגםמנציג או מהבינה מלאכותית?
עשיתי מאות פעמים ותמיד שחזרוגם וגם
וגם היה לי קופונים שהוחזרו לי עם קבלת זיכוי
(ביקשתי להחזיר מוצרים וקיבלתי זיכוי והחזירו לי את הקופון, אבל לא הספקתי לממש ועכשיו לא מוכנים לשחזר לי אותו...)
תבחרו סיבה אחרת להחזרה יש סיבות שהם לא מבקשים תמונהאיך עובד ההחזרות?
סימנתי מוצר, כתבתי סיבה (לא עבד טוב, דק מדי וכד')
מתעקש על צירוף תמונה לפני שממשיך לשלב הבא,
האם צריך באמת לצלם כל תמונה שמחזירים?
וכן כיצד מסמנים שהכסף יוחזר כמו ששולם, לפייפאל, ולא כקרדיט?
או שאולי עדיף לקרדיט באתר וכך מקבלים יותר קופוני הנחות בקניה הבאה?
אני ממליץ פשוט לקנות מחדש כמה מוצרים מהרשימה הזולה ואז לקבל את הקופונים מחדשמהקופונים של קנה ב70 שלם 35 וכד'
בהצלחה!!!בס"ד
כדי שתוכלו לנצל את ההטבה של קניית כמה מוצרים ואז לקבל קופונים בשווי 600 ש"ח
החלטתי לרכז רשימת מוצרים בעלות של לא יותר מ2 שקלים שאותם תוכלו לרכוש כדי לקבל את הקופונים בשווי 600 ש"ח
1.89 ש"ח
1.79 ש"ח
1.80 ש"ח
1.82 ש"ח
1.64 ש"ח
1.59 ש"ח
1.87 ש"ח
1.81 ש"ח
1.82 ש"ח
1.98 ש"ח
1.89 ש"ח
1.70 ש"ח
1.79 ש"ח
1.68 ש"ח
אחרי שקנו 3 או 4 מוצרים מהנ"ל (אצל כל אחד זה הדרישות שונות) תקבלו חבילת קופונים של 600 ש"ח
בהצלחה.
המחירים עשויים להשתנות במקצת. ק.ש. חלק מהם שימושיים מאוד.
תמיד תוכלו לבטל אחרי הזמנת המוצרים שרציתם ע"י הקופונים.
יכולה לתת דוגמה שעבדה לך?גם לי כבר לא נותן דרך פרסומת אלא אם כן אני קונה את המוצר של הפרסומת , לכן מה שעשיתי זה חיפשתי את המוצר לפי כיתוב מדויק ושהמוצר עצמו היה בפרסומת זה נתן לי (שווה בדיקה...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים