- הוסף לסימניות
אני קניתי בלוטוס. מוכרים היום אוזניות רגילות?גם אוזניות בלוטות'?
וטמו משלמים על זה, או הצרכן?
הצרכן, הצרכן משלם, למרות שאני במו"מ ארוך מול טמו לקבלת החזר. בינתיים אין תוצאות חוץ מ-20% קופון.
אני קניתי בלוטוס. מוכרים היום אוזניות רגילות?גם אוזניות בלוטות'?
וטמו משלמים על זה, או הצרכן?
אני לא יודעת בדיוק. אפשר לבדוק בתקנות משרד התחבורה והתקשורת.זה כל מכשיר חשמלי?
למשל מסרק חשמלי גם?
לא עובד לי?תוסיף את זהלסוף הלינק![]()
:&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
זה אמור לעבוד, השתמשתי בזה השבוע
תנסו בלילה מאוחר לדבר איתם. הפקידים בלילה יותר נדיבים בד"כאני קניתי בלוטוס. מוכרים היום אוזניות רגילות?
הצרכן, הצרכן משלם, למרות שאני במו"מ ארוך מול טמו לקבלת החזר. בינתיים אין תוצאות חוץ מ-20% קופון.
כשעומדים בעגלה - מעתיקים את כל הכתובת ושמים בסוף (בצד ימין) ולוחצים אנטר.לא עובד לי?
איך משתמשים בו בדיוק? מנסה להזמין ומבקש מינימום 130 שח
מוזר לא עבד ליכשעומדים בעגלה - מעתיקים את כל הכתובת ושמים בסוף (בצד ימין) ולוחצים אנטר.
גם לי ביומיים האחרונים הוא לא נותן קופון.חייב דחוף להוריד את המינימום הזמנה!
אפשר עזרה מניסיון?
מישהו קיבל לאחרונה קופון של 20 אחוז הנחה? כי לי הוא לא נותן... יש פיתרון?
ניסיתי לא עזרגם לי ביומיים האחרונים הוא לא נותן קופון.
בקשר למינימום הזמנה- תכתוב בחיפוש של גוגל איזשהו מוצר זול כמו מדבקות לילדים טמו, בשורה הראשונה יעלו פרסומות למוצרים מתאימים, צריך להיכנס לאחד מהם ולהוסיף אותו לעגלה, ואז המשלוח חינם גם בסכום נמוך.
לי זה כמה ימים עובד כמה ימים לא עובדלא עובד לי המשלוח חינם
איך אפשר?ואם לא מרוצים לבקש החזר בלי להחזיר את המוצרים
אל תבקשי החזר על המוצר,איך אפשר?
ביקשתי החזר- דרשו החזרה
או שיחזירו לי רק כשליש מהכסף
(וזה באמת על גרוטאה...)
לי זה כן עובד,גם עם להסיף מוצר מבחוץ לא עובד לי הם ממש חסמו את ההזמנות פחות מ130
באסה ממש
גם אם אתה מוסיף את המוצר ומיד עובר לקופה אפילו בלי ללכת לעגלה?גם עם להסיף מוצר מבחוץ לא עובד לי הם ממש חסמו את ההזמנות פחות מ130
באסה ממש
כשנכנסים למוצר דרך פרסומת של גוגל צריך ללחוץ על "להוסיף לעגלה" ואז לעבור לקופה לשלם,גם עם להסיף מוצר מבחוץ לא עובד לי הם ממש חסמו את ההזמנות פחות מ130
באסה ממש
ממש מתסכל-ולי דואר ישראל גם שלחו לנקודת איסוף במקום עד הבית.יום לפני היום האחרון שיכולתי לקבל קרדיט על עיכובגם לכם תקועים כל המשלוחים שנשלחו עם דואר ישראל?
מתסכל ממש.
כמה חבילות חשובות וגדולות רשומות בטימו בסטטוס "יצא למשלוח" כבר שבועיים.
באתר של הדואר זה מופיע עדיין במרכז מיון.
רק עוד חודש אוכל לקבל החזר כספי.
אבל אני צריכה את הדברים שם.
חבילות מקבילות שנשלחו עם געש קיבלתי תוך שבוע - שבוע וחצי.
אם גם לכם זה כך -
תבקשו נציג ותפציצו אותם עם הודעות תסכול על הדואר.
שיפסיקו לעבוד איתם.
שיעבדו רק עם געש. שרות פצצה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים