- הוסף לסימניות
אפשרי לפנות לטמו ולדרוש מהם שהזמנת שליח עד הבית (אם כך הזמנת) ואז הם שולחים את זה עד הבית.ממש מתסכל-ולי דואר ישראל גם שלחו לנקודת איסוף במקום עד הבית.יום לפני היום האחרון שיכולתי לקבל קרדיט על עיכוב![]()
אפשרי לפנות לטמו ולדרוש מהם שהזמנת שליח עד הבית (אם כך הזמנת) ואז הם שולחים את זה עד הבית.ממש מתסכל-ולי דואר ישראל גם שלחו לנקודת איסוף במקום עד הבית.יום לפני היום האחרון שיכולתי לקבל קרדיט על עיכוב![]()
לדעתי, כשהמשלוח הוא עד הבית לוקח לו יותר זמן להגיע...אפשרי לפנות לטמו ולדרוש מהם שהזמנת שליח עד הבית (אם כך הזמנת) ואז הם שולחים את זה עד הבית.
מה כ"כ פצצה בגעש?גם לכם תקועים כל המשלוחים שנשלחו עם דואר ישראל?
מתסכל ממש.
כמה חבילות חשובות וגדולות רשומות בטימו בסטטוס "יצא למשלוח" כבר שבועיים.
באתר של הדואר זה מופיע עדיין במרכז מיון.
רק עוד חודש אוכל לקבל החזר כספי.
אבל אני צריכה את הדברים שם.
חבילות מקבילות שנשלחו עם געש קיבלתי תוך שבוע - שבוע וחצי.
אם גם לכם זה כך -
תבקשו נציג ותפציצו אותם עם הודעות תסכול על הדואר.
שיפסיקו לעבוד איתם.
שיעבדו רק עם געש. שרות פצצה.
אפשרי לפנות לטמו ולדרוש מהם שהזמנת שליח עד הבית (אם כך הזמנת) ואז הם שולחים את זה עד הבית.
ההיפך.מה כ"כ פצצה בגעש?
אולי בהשוואה לדואר ישראל?
לא השתגעתי על הזריזות שלהם...
אולי כאמור, רק כשמדובר במשלוח עד הבית הם איטיים..
אין לי בעיה.אפשרי לפנות לטמו ולדרוש מהם שהזמנת שליח עד הבית (אם כך הזמנת) ואז הם שולחים את זה עד הבית.
תתעקשי איתם שיביאו לך את זה הבייתה מניסיון של פעמים זה הגיע בסוף פלוס פיצויממש מתסכל-ולי דואר ישראל גם שלחו לנקודת איסוף במקום עד הבית.יום לפני היום האחרון שיכולתי לקבל קרדיט על עיכוב![]()
אפשרי לפנות לטמו ולדרוש מהם שהזמנת שליח עד הבית (אם כך הזמנת) ואז הם שולחים את זה עד הבית.
דיברתי איתם הרבה-הם זיכו אותי ב-20 ש"ח והציעו גם להחזיר כסף-אך לי היה חשוב עד הביתתתעקשי איתם שיביאו לך את זה הבייתה מניסיון של פעמים זה הגיע בסוף פלוס פיצוי
גם בשבועות האחרונים?ממוצע משלוחים שלהם עומד אצלי על שבוע - שבוע וחצי גג.
הזמנות שבוצעו לפני חודשגם בשבועות האחרונים?
אצלי התעכב עכשיו שלוש שבועות בערך
יש מדבקות ב - 2 שקלאוקי הצלחתי ככה
תנו מוצרים שזול להוסיף אותם תודה
עם מי דיברת? נציג בעברית?דיברתי איתם הרבה-הם זיכו אותי ב-20 ש"ח והציעו גם להחזיר כסף-אך לי היה חשוב עד הבית
אני חושבת שהבעיה בדואר ישראל -הם ראו שהם לא מספיקים להביא עד התאריך אז העבירו את זה לנקודת איסוף
חבל שא"א לבחור באיזה חברת שליחות אני מעדיפה
מעדיפה לחכות עוד קצת ועד הבית
מה עושים אם עבר תאריך המסירה האחרון והם לא מוכנים לתת קרדיט של 20 שח כי זה יגיע בימים הקרובים. כמה שאני מנסה להסביר להם שהימים הקרובים זה אחרי ה-10.8 אין עם מי לדבר.
ממש עגמת נפש.
שכנה שהזמינה הרבה אחריי כבר קיבלה את המשלוח דרך אותה חברת שילוח..
הזמנה מ 15.7. עבר יותר מחודש מההזמנה
מאוד מוזרצפה בקובץ המצורף 2040663
הגיע הזמן שבו את יכולה לקבל 20 שח?
זה קרה לי בחבילה אחת.
רשמתי לצ'אט הרובוטי שלא קיבלתי את החבילה והוא הנפיק לי אוטומטי.
2 חבילות נוספות -
אוכל לקבל פיצוי היום בלילה.
אנסה. מקווה שיצליח.
מעדיפה לקבל את המוצרים.
היום קיבלתי חבילה עד הדלת. בלי הודעה מקדימה.
תמיד הייתי מקבלת מיד בבוקר הודעה שאקבל חבילה במהלך היום.
באתר גם לא עודכן שהיא נמסרה.
מוזר.
דרך הדואר.מאוד מוזר
קודם כל אמרת שאת מקבלת תוך שבוע וחצי... אז איך עבר לך הזמן?
ודרך איזו חברת שליחויות הגיע לך היום עד הבית?
אז מה שהגיע לך עד הדלת ללא הודעה זה דרך הדואר?דרך הדואר.
הזמנתי לפני 3 שבועות.
כל החבילות של געש מגיעות מהר.
רק החבילות של הדואר תקועות.
כן.אז מה שהגיע לך עד הדלת ללא הודעה זה דרך הדואר?
הבוט לא קלט איזה קרדיט אני מבקשתצפה בקובץ המצורף 2040663![]()
הגיע הזמן שבו את יכולה לקבל 20 שח?
זה קרה לי בחבילה אחת.
רשמתי לצ'אט הרובוטי שלא קיבלתי את החבילה והוא הנפיק לי אוטומטי.
2 חבילות נוספות -
אוכל לקבל פיצוי היום בלילה.
אנסה. מקווה שיצליח.
מעדיפה לקבל את המוצרים.
היום קיבלתי חבילה עד הדלת. בלי הודעה מקדימה.
תמיד הייתי מקבלת מיד בבוקר הודעה שאקבל חבילה במהלך היום.
באתר גם לא עודכן שהיא נמסרה.
מוזר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים