temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

עכשיו אם אני מוסיפה לקניה הזאת דברים הוא קולט את הקופונים
או שצריך בהזמנה נוספת?

עבד לי
גם קיבלתי קופונים וגם משלוח חינם דרך פרסומת בגוגל.

אגב אם מבטלים את ההזמנה הקופונים מתאדים ונעלמים.

מעניין מה יקרה אם מקבלים את הקופון ומשתמשים בו, ואח"כ מבטלים את ההזמנה שבגינה התקבלו הקופונים.

עבד לי היום 4 פעמים רצופות, עשיתי קניה קטנה ואח"כ חילקתי לכמה הזמנות שיצא שווה עם הקופונים שקיבלתי

בדיוק עשיתי עכשיו הזמנה ב 200 ש”ח בלי הקופונים של 600 ש”ח
שווה לי לבטל את ההזמנה בשביל זה? לא כ”כ הבנתי איך זה עובד
מה שכן היה לי 20% הנחה

איך זה עובד בעצם אני מקבלת חבילת קופונים ויכולה להשתמש בכל קופון פעם אחת או יותר? נגיד לשלם 35 בסכום של 75 זה ממש שוה השאלה אם אפשר להשתמש כמה פעמים
אשמח ממש לתשובה בהקדם, תודה!

איך זה עובד בעצם אני מקבלת חבילת קופונים ויכולה להשתמש בכל קופון פעם אחת או יותר? נגיד לשלם 35 בסכום של 75 זה ממש שוה השאלה אם אפשר להשתמש כמה פעמים
אשמח ממש לתשובה בהקדם, תודה!
בכל קופון פעם אחת.
יש קופון של 60 שח בקניה מעל 200
או קופון של 55 קניה מעל 160

הבוקר קבלתי קופונים בחוברת המדוברת ע"ס 600 ש"ח, קצת עיינתי בקופונים.
והנה רואות עיני קופון ע"ס 10 ש"ח בהזמנה של 10.01 ש"ח.

חיפשתי מוצר בסכום הזה בגוגל עם המלה טמו, ממשתי את הקופון קבלתי מוצר במתנה + משלוח חינם :LOL:

קבצים מצורפים

• קופונים טמו.png
    קופונים טמו.png
    KB 115.1 · צפיות: 52
הבוקר קבלתי קופונים בחוברת המדוברת ע"ס 600 ש"ח, קצת עיינתי בקופונים.
והנה רואות עיני קופון ע"ס 10 ש"ח בהזמנה של 10.01 ש"ח.

חיפשתי מוצר בסכום הזה בגוגל עם המלה טמו, ממשתי את הקופון קבלתי מוצר במתנה + משלוח חינם :LOL:
אפשר לחפש 2 מוצרים שיהיו בסכום הזה ולהיכנס במקביל בדף אחר עם הקישור של הקופונים ואז גם קיבלת 2 מוצרים עד הבית חינם וגם קיבלת עוד פעם את כל הקופונים האלה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה