א.פ.ק. 1234
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #1,061
זה לזמן מוגבל וזה כל הזמן מתחדש יכוןל להיות שהיית בדיוק בזמן בו הוא הופסק לקראת החידושלא עובד לי החוברת קופונים
למה?
או שכבר עשית את זה באותו יום
לפעמים הוא כן נותן את זה יותר מפעם אחת ליום!
זה לזמן מוגבל וזה כל הזמן מתחדש יכוןל להיות שהיית בדיוק בזמן בו הוא הופסק לקראת החידושלא עובד לי החוברת קופונים
למה?
לא הבנתיאפשר לחפש 2 מוצרים שיהיו בסכום הזה ולהיכנס במקביל בדף אחר עם הקישור של הקופונים ואז גם קיבלת 2 מוצרים עד הבית חינם וגם קיבלת עוד פעם את כל הקופונים האלה!
יש קופון 10 שח הנחה בקניה מעל 10.01 שח אז אפשר לקנות 2 מוצרים בסכום הזה וגם להיכנס לקישור של הקופונים מקבלים מוצרים חינם עד הבית וגם שוב קופוניםלא הבנתי
אפשר יותר מפורט?
אני עכשיו הוספתי את חבילת הקופונים אני מקבלת את הקופונים רק אחרי קניה ראשונה לא?יש קופון 10 שח הנחה בקניה מעל 10.01 שח אז אפשר לקנות 2 מוצרים בסכום הזה וגם להיכנס לקישור של הקופונים מקבלים מוצרים חינם עד הבית וגם שוב קופונים
כל קניה שאת נכנסת דרך הקישור הזה של הקופונים והוא תקף עדיין את מקבלת קופונים!אני עכשיו הוספתי את חבילת הקופונים אני מקבלת את הקופונים רק אחרי קניה ראשונה לא?
ואז אני מקבלת קופון בסך 10 שח
איך אני מקבלת את זה פעמיים?
יש סכום מינימום כדי לקבל משלוח חינם?
כן רגיל זה 130 שחיש סכום מינימום כדי לקבל משלוח חינם?
תוכלי להפנות אותי איך?כן רגיל זה 130 שח
פה שי דרכים לנסות לעקוף את המינימום...
תכתבי בגוגל "טמו עט" יפתח לך לינק ממומן של טמו.תוכלי להפנות אותי איך?
הסתבכתי
לא מצאתי קופון של 10 שח - יכול להיות שהקופון הזה התבטל?יש קופון 10 שח הנחה בקניה מעל 10.01 שח אז אפשר לקנות 2 מוצרים בסכום הזה וגם להיכנס לקישור של הקופונים מקבלים מוצרים חינם עד הבית וגם שוב קופונים
ניסיתי עכשיו לא עבד ליתכתבי בגוגל "טמו עט" יפתח לך לינק ממומן של טמו.
תכנסי, תכניסי לסל את העט הכי זולה (לי עלה עכשיו 1.93).
אחרי שהכנסת לסל תעברי לעגלה, כנסי לתשלום זה יעבור לך בלי ההודעה שצריך מינימום הזמנה 130 ש"ח.
תקבלי משלוח חינם עד הבית (לא לשכוח לסמן משלוח חינם עד הבית).
צרפתי תמונות שלב אחר שלב.
אגב עכשיו הפסיק לעבוד לי, אולי חסמו באופן כללי, אולי באופן פרטי.
בדקתי עכשיו בעוד חשבון גם שם חסמו.
ימים יגידו
גם אצלי- הקופונים שקבלתי עכשיו כבר לא שווים- אין קופון של 35 ש"ח בקניה של 70אחרי כמות גדולה של פעמים אז הקופונים משתנים זה עדיין 600 שח אבל זהמשתנה כמו שכתבתי כבר
קיבלתי השבוע פעמיים.גם אצלי- הקופונים שקבלתי עכשיו כבר לא שווים- אין קופון של 35 ש"ח בקניה של 70
ואין קופון של 10 ש"ח בקניה של 10.01
(אומנם יותר מ- 20 אחוז הנחה של הקופון הוותיק, אבל כבר לא מגיע ל- 50 אחוז ואולי גם לא ל- 30 אחוז, אולי רק בקניה גדולה ממש, לא התעמקתי בקופונים של הקניות הגדולות)
אשמח לדעת-
האם זה בגלל שכבר ניצלתי כמה פעמים את הקופונים הטובים וחסמו רק לי?
האם מישהו מצליח לקבל את הקופונים המשתלמים? או שהם נעלמו וזהו?
רוצה לדעת אם יש מה לנסות בעוד כמה ימים, או שהם החליפו את הקופונים סופית.
יש עדיין אפשרות לקבל 20% הנחה על קניות בטמו?
תעדכן אם אתה מצליח אני מנסה כבר הרבה זמן והם לא מסכימים ממש מתעקשים איתי.יש עדיין אפשרות לקבל 20% הנחה על קניות בטמו?
צריך להשלים את הקניה, מה שבעצם אומר שצריך להזמין במינימום 130 ש"ח גם אם הפריטים שבחרת שווים 2 שקל, כיון שבלי זה לא תוכלי לשלם, אפשר לנסות את האופציות הקבועות להוסיף לסל פריט מפרסומת גוגל, שטענו שהפסיק לעבוד, או אחרי הקניה לנסות לבטל את שאר המוצרים, וגם זה לפעמים לא עובד כי הם כותבים שבגלל הביטול הסכום הכללי ירד מתחת למינימום
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים