אסטרטנאוטית
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #1,381
תודה
ומה זה אומר ?
שלקניה הבאה יש לי קופונים אמיתתים?
זה 600 שח
אמיתי?
תודה
לחלק להרבה קניות קטנות,קניה ב900 ש"ח יש איזה קופון רציני להנחה?
החוברת קופונים שווה יותר מקופון 20 אחוז?לחלק להרבה קניות קטנות,
אם אין לך בכלל קופונים תנסי לבקש בצ'אט קופון לקניה הראשונה,
קניה ראשונה תעשי מהקישור שהביאו כאן שמביא חוברת קופונים של 600 ש"ח,
ואז תבדקי איך לחלק את הקניה באופן הכי משתלם לפי הקופונים.
בד"כ כן,החוברת קופונים שווה יותר מקופון 20 אחוז?
מקבלים אותם רק אחרי הרכישה מהקישור?בד"כ כן,
בחבילת קופונים הקלאסית יש קופונים שווים מאד, רובם מעל 30% הנחה,
ובקניה של 70 ש"ח 50%.
לפעמים מקבלים חבילות פחות משתלמות, אבל גם הפחות משתלמות זה בד"כ 25%
כן,מקבלים אותם רק אחרי הרכישה מהקישור?
עשיתי הזמנה דרך הקישור ששלחת לי
זה לא נשלח למייל, תבדקו באתר של טמו, שם אמור להופיע הקופונים.עשיתי הזמנה דרך הקישור ששלחת לי
איפה עכשיו אני מקבלת את הקופונים?
הם לא נשלחו לי במייל
או שאולי לוקח לזה זמן?
כנראה שזה מתייחס למחיר בזמן בדיקת ההתאמת מחיר.לגבי התאמת מחיר לקבלת זיכוי על ירידת מחירי מוצר,
כל כמה זמן אתם בודקים?
אם אבדוק פעם בכמה ימים זה יתן את כל ההתאמות של הימים האחרונים,
או שכל יום/כמה שעות במשך ה-30 יום צריך לבדוק כדי לצבור החזרים?
אני בודקת כשיוצא לי.. בלי לחץ, אחרת זה נהיה אובססיבי...לגבי התאמת מחיר לקבלת זיכוי על ירידת מחירי מוצר,
כל כמה זמן אתם בודקים?
אם אבדוק פעם בכמה ימים זה יתן את כל ההתאמות של הימים האחרונים,
או שכל יום/כמה שעות במשך ה-30 יום צריך לבדוק כדי לצבור החזרים?
אני גם אשמח לדעתיש עוד דרך לעקוף מינימום הזמנה?
זה ממש חשוב לי אשמח לכל מידע...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים