temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

הם שלחו לי את כל ההזמנות האחרונות עם דואר ישראל
חלקם כבר שבוע בסטטוס יצא למסירה
אף אחד עדיין לא הגיע
מניסיון העבר זה מתעכב מאוד כאן בארץ
הרבה מהעניין בלהזמין שם יורד כשלוקח לדברים חודש או יותר להגיע

האם יש מישהו שהזמין בחוד שהאחרון וזה נשלח עם געש או חברה אחרת?
המשלוחים שלי כולם היו דרך געש

מה אתם אומרים, עדיף לבחור נקודת מסירה נוחה או לא לבחור ולקוות שהמשלוח יגיע לבית? [דואר ישראל],

גם כשבוחרים בטמו עד הבית
בדואר ישראל בשביל שיגיע לבית - צריך להיכנס לקישור ששולחים הדואר לפני שמגיע לארץ
ולבחור ב"עד הבית חינם"
אחרת יגיע לנקודת איסוף כלשהי הקרובה
בגאש - יגיע לבית לבד

גם כשבוחרים בטמו עד הבית
ולבחור ב"עד הבית חינם"
בגאש - יגיע לבית לבד
ממש תודה רבה, לא ידעתי וזה משלוח מאוד כבד בעאך6 קילו שלא היה לי כח לסחוב מקווה שבאמת יגיע עד הבית,

לי תמיד הגיע מהדואר עד הבית
ולא בחרתי כלום בקישור ששלחו

נראה לי שהבעיה של אלו שלא קיבלו עד הבית בדואר ישראל זה שהם לא מילאו את הפרטים של משלוח עד הבית,
למי שיש סים נטפרי 019 הוא יכול לקבל אס אם אס לסים הזה ולקרוא דרך הממשק של הסטיק

אחרי התכתבות עם נציג, והבהרה שאני רוצה משלוח עד הבית,
מופיע לי במעקב, אז יתכן שצריך להתכתב על זה עם הנציג
1764249885857.png

ניסיתי עכשיו והצליח לי:
הוספתי לעגלה, התקדמתי לתשלום אבל עוד לא הגעתי לתשלום עצמו ואז ביקשתי לראות את ההזמנה
שם יש אפשרות לשנות את מספר בכמות- אז הורדתי ל0, כותב לי- האם בטוח אתה רוצה למחוק- כן.
ככה הורדתי כל מה שלא רציתי, ועדיין נתן לי לרכוש ככה...
עשיתי את זה
אבל הוא רשם לי אם אני בטוחה 'כי הזמנות מתחת ל130 לא ישלחו'
לחצתי כן ובאמת זה נתן לי להמשיך ולשלם
אבל אני מתלבטת אם באמת לא ישלחו לי את החבילה?

גם כשבוחרים בטמו עד הבית
ולבחור ב"עד הבית חינם"
בגאש - יגיע לבית לבד
הגיע לי משלחו מהם עד הבית,
ולא לחצתי על שום קישור

אבל אין משלוח חינם בלי מינימום

נו מה עושים???
תבחר סט בוקסות 94 חלקים באזור ה30 דולר הם ביטלו לי 3 פעמים את המשלוח רק על הפריט הזה כי זה לא שווה להם והחזירו את הכסף ואת שאר המשלוח נשאר חינם

עבד לי הבוקר פעמיים משלוח חינם עם פריט קטן מפרסום
וגם נתנו לי לחדש את כל הקופונים שגנבו לי בתואנה מוזרה

(חזרו בתשובה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה