temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

הזמנתי מוצר, הגיע מוצר דומה.
פניתי להחזרה, קיוויתי שיחזירו את הכסף אבל הם דורשים את המוצר חזרה.
סניף הדואר מאד רחוק ממני, יש מה לעשות?
אין ברירה אלא להחזיר
יש לך אולי אפשרות לבקש מהם פיצוי (בצ'אט) אם תסביר להם על העגמת נפש כנראה יתנו לך

אני לא מצליחה לשלם פחות מ130 ש"ח, כל פריט שאני מוספיה לסל (ועדיין לא הגיע ל130) הם עדיין מתעקשים שאשלים קניה ל130 ש"ח
הבוט לא עזר לי
כל אלו שמזמינים הזמנות קטנות יותר- איך אתם עושים את זה? או שאין דרך?

אני לא מצליחה לשלם פחות מ130 ש"ח, כל פריט שאני מוספיה לסל (ועדיין לא הגיע ל130) הם עדיין מתעקשים שאשלים קניה ל130 ש"ח
הבוט לא עזר לי
כל אלו שמזמינים הזמנות קטנות יותר- איך אתם עושים את זה? או שאין דרך?
לפעמים רכישה דרך קישור ממומן מסירה את ההגבלה של מינימום לרכישה.

• תודה
Reactions: R.S
איך רוכשים דרך קישור ממומן?

איך רוכשים דרך קישור ממומן?
ברוב החשבונות כבר לא עובד.
אני פשוט עושה הזמנה עם עוד פריט שמשלים ל130, ומיד אחרי ההזמנה- מבטלת. הם עושים החזר לאשראי, וההזמנה שלך נשלחת מצוין.

• תודה
Reactions: R.S
הגיע לי משלוח בדואר ישראל לנקודת איסוף ממש רחוקה
מה אפשר לעשות?

הזמנתי מוצר, הגיע מוצר דומה.
פניתי להחזרה, קיוויתי שיחזירו את הכסף אבל הם דורשים את המוצר חזרה.
סניף הדואר מאד רחוק ממני, יש מה לעשות?
יצא לך מזה משהו?
כי גם לי זה קרה ובגלל שמסובך לי להגיע לשם השארתי את זה ככה ולא קבלתי כלום על זה

עדיין שווה להזמין באתר הזה?
הם הולכים ונהיים לא שווים
המחירים שלהם לא יותר זולה מעלי אקספרסס.
הם התחילו עם השטיקים שכתוב מחיר ובקופה זה מחיר אחר
מתקמצנים על קופונים שבלי זה זה לא שווה.
מאד קשה למצוא משלוח פחות מ-130, ואם רוצים עד הבית זה 180.
עכשיו הם נותנים נקודות החזרה במרחק גדול מהבית, כבר לא בדואר ישראל
עושים בלאגן עם כל החזר.

מה הסיבה שאתם ממשיכים לקנות??
איזה תחליף הכי מומלץ?

זה דורש מיומנות של מי שיודע למצוא משהו טוב, ובלי אינטרס לתת את המחיר הגבוה בגלל האחוזים.
ובמיוחד שהמחירים שם זה שקר, כלומר נכנסים למוצר ויש מחיר אחר גבוהה בהרבה
פי 3 עבודה. חוץ ממחירי משלוח משוגעים.
את זה בטמו לפחות לא היה...
ובסופו של דבר זה מגיע בחלקיקים שצריך לאסוף מכל מיני חורים בעיר..

אני רבתי המון זמן ובסוף הצלחתי גם לא להחזיר את המוצר ולקבל החזר כספי מלא וגם לקבל איזה 36 שח קרדיט
אבל זה היה מלא זמן של ויכוחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה