- הוסף לסימניות
לבגדי נשים - הכוןגם אני ככה
תתווכחו קצת, ותקבלו בדיוק מה שאתם רוצים
מה שכן- מניסיון אישי- איכות בגדים שואפת ל0. דיס אחד גדול על כל הטקסטיל שלהם
לבגדי ילדים - ממש לא יש לי כמה דברים משגעים שקניתי שם לחורף סריגים 100 אחוז כותנה
לבגדי נשים - הכוןגם אני ככה
תתווכחו קצת, ותקבלו בדיוק מה שאתם רוצים
מה שכן- מניסיון אישי- איכות בגדים שואפת ל0. דיס אחד גדול על כל הטקסטיל שלהם
אחרי הזמנה ב200 שקל אתה מבקש החזר כספי על כל ההזמנה?אני לא יודע מה אתם רוצים.
אני כבר שנתיים קונה רק בטמו, אחלה מוצרים ואחלה מחירים. והכי חשוב - אחלה החזר כספי ללא החזרת המוצר.
דבר ראשון שחשוב להקפיד - לקנות תמיד עם קופון. אני גם תכף אסביר מה מרוויחים עם קופון מתגלגל.
קופון הוא בדר"כ 20%-30% הנחה.
בעיקר אם יש לכם את האפליקציה, שאז אפשר לקבל הרבה קופונים של 10-15 ש"ח ללא מינימום.
אחרי שסגרתם הזמנה, לא לקנות ב'לחיצה אחת', כי אז אתם משלמים מחיר מלא ומאריכים את זמן המשלוח.
תקפידו לחלק הזמנות לכמה שיותר, כדי שיהיה יותר אפשרי לעשות החזרים כספיים - קשה מאוד לבקש החזר על 600 שקל, אבל על 200 שקל יותר קל, וגם כשעושים החזר אמיתי, אז מקבלים החזרה אחת לכל הזמנה, אז כמה שיש יותר הזמנות יותר זול להחזיר.
להקפיד לבדוק התאמות מחיר, זה יכול להוסיף לכם עוד כמה אחוזי הנחה בסך הכללי - זה גם רווח נקי, כי אם מחזירים את המוצר, זה לא מתחשבן עם ההתאמות מחיר.
תוך כדי המשלוחים להתלונן בצ'אט (לא אנושי) על עיכובים, הזמנות שלמות הוחזרו לי בחינם רק מהצ'אט.
לא להסס לשלוח פנייה לשירות לקוחות.
אחרי שמקבלים את המשלוח - שימו לב להחזיר את הפריטים שאתם צריכים! כי את מה שלא צריכים אפשר להחזיר באמת בסוף....
הרבה פעמים בסוף מוותרים על ההחזרה. רק שימו לב שלא עוברים 120 ימים...
ואם אין מה לעשות וצריך להחזיר- נו, תחזירו את המוצרים שאתם לא צריכים באמת, מה שכן צריך - אז שילמתם על מה שהייתם קונים בארץ.
יש מוצרים באמת דפוקים שאותם אפשר להחזיר, אבל יש הרבה מוצרים ברמה יותר טובה מהארץ, כמובן שמה שחינם שווה חינם, ומה שעולה יקר זה איכותי על פי רוב.
אגב, תתעקשו שאתם רוצים החזר כספי מלא, כך הם ישושו לתת לכם "רק" קופונים. ולא לוותר בקלות, להתמקח!
אחרי שקיבלתם החזר כספי על כל ההזמנה - הופ! הקופון חזר לפעולה, זה נקרא קופון מתגלגל.... השתמשתי עשרות פעמים בזה...
הכי חשוב - לא לשקר. אנחנו לא גנבים. רק לבקש. לא לכתוב שהמוצר פגום, לא לכתוב שלא קיבלתם, אבל מה שבאמת לא טוב - להעצים.
איך נכנסים לקופון של ה600לכל הזמנה תחפשו את מה שאתם רוצים ואחר כך תיכנסו מהקופון 600 שקל
איך נכנסים לקופון של ה600
אתה יכול תמיד לבחור באיסוף מהבית ומקסימום לזרוק את זה בסניףפניתי גם לשיין וגם לhfdוהגעתי למסקנא שהקיר יותר נחמד, מאז אני בוחר בהחזרה לנקודה ולא איסוף מהבית..........
לא מגיעים ומניחים להם שםצריך לקבוע תור בדואר בשביל להחזיר חבילה?
לגבי המחיר,שימו לב שככל שאתם יותר וותיקים באתר המחיר עולה!!!!
בדוק!! שלחתי קישור לכמה בני משפחה ולוותיקים עלה 60 ולחדשים 25!
ככל שהם רואים שהם קנו אותך הם מעלים מחירים ושירות הלקוחות נהיה יותר גרוע,
בהזמנה הראשונה שלי קבלתי חבילה תוך 4 ימים ומאז זה רק מתארך,
המלצה שלי-מידי פעם להיכנס מחשבונות אחרים/חדשים.
וואו, תודהלא מגיעים ומניחים להם שם
גם לא צריך לחכות בתור....
אני באותה בעיה. יש לי החזרה של 500 (!!) ש'ח! ואין עם מי לדבר!טמו בעבר היו מזכים על כל דבר בהחזר, היום קשה מאוד להוציא מהם החזר
לשין יש שירות לקוחות מזעזע, בחרתי באיסוף מהבית של חבילה להחזרה, אחרי חודש סגרו את האיסוף בטענה שלא הצליחו ליצור איתי קשר, גם לטענתם יצרו איתי קשר פעם אחת ( מעולם לא התקשרו אלי ) ואחרי חודש סוגרים איסוף בלי להתקשר אף פעם, יתכן ןשלחו לפלאפון הכשר הודעה ולא הייתי זמין.......
פניתי גם לשיין וגם לhfdוהגעתי למסקנא שהקיר יותר נחמד, מאז אני בוחר בהחזרה לנקודה ולא איסוף מהבית..........
אי אפשר כתוב על הברקוד צורת איסוףאתה יכול תמיד לבחור באיסוף מהבית ומקסימום לזרוק את זה בסניף
לא הבנתי איך לממש את הקופון הזהאחרי הזמנה ב200 שקל אתה מבקש החזר כספי על כל ההזמנה?
גם פריטים טובים?
לי זה מרגיש שקר
ואם כבר הטיפ שלי
לכל הזמנה תחפשו את מה שאתם רוצים ואחר כך תיכנסו מהקופון 600 שקל
ויעלה לכם הדברים שחיפשתם ותיקנו 2 דברים בקופון 600 הקודם שעשיתם וככה יש לכם קופונים בלי סוף
ככה אני עושה וזה ממש שווה
וואי נכון אני הזמנתי משם חולצות מהמממממות 100 אחוז כותנה במחירים הזויים 30,25 ש"חלבגדי נשים - הכון
לבגדי ילדים - ממש לא יש לי כמה דברים משגעים שקניתי שם לחורף סריגים 100 אחוז כותנה
קניתי משם פיג'מה וזה גם בא מושלם!וואי נכון אני הזמנתי משם חולצות מהמממממות 100 אחוז כותנה במחירים הזויים 30,25 ש"ח
זה לא קשור, מסיון אישיאי אפשר כתוב על הברקוד צורת איסוף
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //