- הוסף לסימניות
תיכנסי לקופון,לא הבנתי איך לממש את הקופון הזה
תחכי דקה ואז תעלה לך הודעה על קופונים שווים
תזמיני 2 דברים ממה שעולה לך - בלי חיפוש (זה מסתמך על חיפושים קודמים שלך)
ואחרי שאת מזמינה תראי אצלך בחשבון האישי המון קופונים ממש שווים
תיכנסי לקופון,לא הבנתי איך לממש את הקופון הזה
איך תזמין עם אין קישור ממומן?????ואחרי שאת מזמינה תראי אצלך בחשבון האישי המון קופונים ממש שווים
תעשי את זה כשאת ממילא רוצה הזמנה גדולה, תוסיפי מוצרים לעגלה ואחר כך תיכנסי מהקישור ותוסיפי 2 פריטיםאיך תזמין עם אין קישור ממומן?????
וצריך לעשות הזמנות ב130
מקווה שלא ירצה שאקנה ב180 אם רוצה עד הבית
או שאם בכל מקרה לא מגיע עד הבית אבחר מראש שיגיע לדואר...
מה לא נכון ? כל חנות שמקבלת חבילות תקבל את החבילה?זה לא קשור, מסיון אישי
אגב, פעם אחת אסף לי משלוחן של צ'יטה שעבר ליד הדלתשלי (בהתחלה חשבתי שגנבו לי את החבילה )
אםאיך תזמין עם אין קישור ממומן?????
אולי אפשר להזמין מעל המינימום ולבטל פריטים
???לא עובד לי הקישור ממומן מה הסיבה![]()
גם לינכנסתי כדי להעלות שאלה ואני רואה שכתבתם כאן....
הפסיק לעבוד הקישור ממומן!!!!
לא נותן להזמין בפחות מ-130 גם כשהוספתי לסל מוצר ממומן של גוגל.
מבאס!!!!
יש לי כאן בחתימה קישור לקופוןאיך נכנסים לקופון של ה600
את זה ניסית?נכנסתי כדי להעלות שאלה ואני רואה שכתבתם כאן....
הפסיק לעבוד הקישור ממומן!!!!
לא נותן להזמין בפחות מ-130 גם כשהוספתי לסל מוצר ממומן של גוגל.
מבאס!!!!
לא הבנתי?? לא צריך תור? איפה זורקים?לא מגיעים ומניחים להם שם
גם לא צריך לחכות בתור....
שואלים את הצוות שם היכן להניח את החבילה.לא הבנתי?? לא צריך תור? איפה זורקים?
ניסיתי עכשיו.את זה ניסית?
משלוח חינם בטמו
יצא לי בטעות לנסות- רגע אחרי ההזמנה שמתי לב שטעיתי במשהו, כשקלטתי את זה ביטלתי עוד כמה מוצרים שלא היו לי דחופיםאולי אפשר להזמין מעל המינימום ולבטל פריטים
משלוח חינם לא עובד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //