Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שלום לחברי הפורום!
אז אחרי שיצרתי מספר הדרכות וידיאו על מספר נושאים של בניית אתרים (הבלוג שלי נמצא בחתימה) אני מתכנן בעז"ה להתחיל עכשיו סדרות של הדרכות שבהם אני אקח כל פעם נושא אחד ואקיף אותו בצורה יסודית מכל צדדיו, כל סדרה תיקח מספר שבועות ותכיל 15-25 הדרכות וידיאו.
הנושא הראשון שאני רוצה לדבר עליו הוא בניית חנות אינטרנטית.
לצורך זה אני אבנה חנות במהלך ההדרכות ואם כבר אני בונה אז אני יכול לבנות למישהו חנות אמיתית. אז אם יש פה מישהו שרוצה שאני אבנה לו חנות חינם,
התנאים הם כדלהלן:
  1. כל תהליך בניית החנות יצולם בוידיאו כולל פרטי החנות.
  2. הבנייה תתבצע על מערכת וירטומארט ו ג'ומלה 3.
  3. התבנית עיצוב וכל התוספים חייבים להיות חינמיים. (יש לי כמה תבניות חינמיות)
  4. מבחינה תוכנתית לא תהיה הגבלה על כמות המוצרים\קטגוריות \משתנים, אבל מבחינתי החנות תכיל 18-24 מוצרים במקסימום.
  5. אצטרך לקבל 3 תמונות לכל מוצר, קטגוריה למוצר, ותיאור למוצר.
  6. לא יהיו סבבי תיקונים לחנות, AS IS !
  7. העתק של החנות יהיה זמין להורדה לצופי ההדרכה, ללא פרטי החנות אך כולל תמונות ומוצרים.
  8. אני שומר לעצמי את הבעלות על העבודה ונותן רק את השימוש בתבנית, אסור למכור אותה.
  9. בסיום הבנייה במידה והלקוח יהיה מעוניין אוכל לשנות את התבנית בתשלום.
אם יש למישהו שאלות אז שישאל פה באשכול, במידה ומישהו מעוניין בחנות הוא מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.
נ.ב. מי שלוקח את זה שיהיה מודע שאני צריך לקבל את כל החומר עד מוצ"ש.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה