Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
הן חזרו ימ"ש ...

סיפור כמו שלי עוד לא שמעתם... לפני שנה בדיוק.
הנתונים:,
* השכנים בונים/מרחיבים/ משפצים לשלוש מרוחות השמים,
* בעלי יצא למשמר ליל שישי וחזר בשלוש לפנות בוקר
* אני שלושה שבועות לאחר לידה מס' 3
* שלושה ימים לא נכנסתי למטבח כי ידעתי שיש לי שם אורחת ימ"ש...ושלוש מלכודות בשלושה גדלים עם שלושים פתיונות בשלוש מאות טעמים שלא מועילים...

3:00 נפלתי שדודה למיטה,
4:30 התעוררתי בזינוק כשאת השקט הלילי החרידה צווחת אימים מחדר הילדים... מצאתי את בני בכורי (2.9 נכון לאז...) צווח-צורח ומחזיק את לחיו...
נגעתי - רטוב!
יצאתי החוצה, הדלקתי אור, דם! נוזל!
בניגוב מהיר עם מגבת מזדמנת, התגלתה הזוועה - ביס!
ביס מרושע, אכזרי, עמוק וכואב!

אין להן בושה!!!!!

"היא נשכה אותו!!!" הערתי את בעלי תוך כדי שאני מושיבה אותו בעגלה
והילד שקצת נרגע אומר לאביו המבוהל בקול בוכים: "יהודית (אחותו...) נשכה אותי"...

תוך 3 דקות הייתי במעיני-הישועה וסיפור הזוי בפי ובלחי ילדי:
חולדה נגסה בו! בלי רחמים!

זה היה יום שישי סיוטי, עברנו משם לשניידר ומשם למשרד הבריאות בת"א.
חששו שאולי צריך חיסון נגד כלבת, לא היה צריך.

נתונים לסיום:
*לא הסכמתי לחזור הביתה.
*שלמנו 500 ש"ח ללוכד-מדביר מומחה.
*צלקת קטנטנה עד היום, שעוד עשר שנים או יותר, תכוסה בזקן...
*ואמא עם טראומה איומה שבוכה בן-רגע כשרואה יצור מכרסם כלשהו.

וה' הטוב רחם, מרחם וירחם.

ועכשיו - הן שוב פה, בכל פינה. והדמעה מצויה...
מנסיון, למשהו יש פתרון??

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה