Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
צפה בקובץ המצורף 191754

נעלי שבת מהמהמות מידה 28
הגיזרה של הנעל מתאימה לגיזרת רגל צרה ולכן אני מוכרת אותם.
המחיר הוא 80 ₪ (המחיר המקורי 179 ₪)
בבני ברק
לאחר לידה ארוכה של מישהיא שאני מכירה במעייני הישועה, יחס ג-ר-ו-ע ...
עניין אותי האם היחס והאדישות שם מוכר לציבור...
היולדת הגיעה בערך ב9 בערב בליל שבת
כשביקשה להתקלח בקבלה נענתה שאי אפשר (אז בשביל מה יש מקלחות בקבלה?:confused:)
לאחר שאמה הגיעה וביקשה גם שיתנו לה להתקלח, אמרו לה שבסדר, אבל בזהירות , כי המים יוצאים החוצה. (אז בגלל שלך לא נוח לקרוא למנקה היולדת אמורה לסבול עוד יותר???)
ועל הדרך הזו של האדישות והחשיבה על הנוחיות של הצוות המשיכה הלידה...
(במשך השבוע יש את התומכות של תמ"ר אבל בשבת בלילה הן לא מגיעות , ולאחר שהצוות רגיל להתפנק בזכותן אז המצב גרוע כשהן לא בשטח...)
אני חייבת כמובן לציין שיש שם מיילדות טובות ונחמדות ,אבל מה לעשות שהיא לא קיבלה אותן אלא 2 מיילדות "קלאפטעס"( היה חילופי משמרות באמצע)
בשעה 7 בבוקר המיילדת הראשונה הייתה אמורה ללכת , אז מ-6 היא רק מודיעה שהיא עוד מעט הולכת...
ב6:45 היא כבר פשוט התיישבה לאכול כי היא הרי מסיימת את המשמרת עוד רבע שעה....
המיילדת שהחליפה אותה לא שיפרה את היחס ,מה שכן, אז הגיעה עוד אחת נחמדה שריחמה על היולדת שקיבלה את המיילדת הזו ונכנסה להציץ ולהתעניין מידיי פעם...
כמובן שאת רוב הלידה והיחס אי אפשר לפרט פה, אבל לדוג' לקראת הסוף הגברת פשוט החליטה שמתפקידה גם לתת כאן ועכשיו דרשת מוסר (על התהליך שקדם ללידה שנעשה לאחר ייעוץ עם אנשים מבינים מאוד, אבל פשוט לא מאושר מטעם ביה"ח), וצעקה לדוג:"רק בשבוע שעבר , מול העיניים שלי נולד פה תינוק לא חי..." ואת זה היא אומרת ליולדת ולאמא שלה!!!!!!!
רק ב9 בבוקר בערך הגיעה תמרית ועזרה מאוד , ב9.30 נולד התינוק ב"ה בריא ושלם .

במחלקה למעלה היחס המזלזל המשיך , היא רצתה להתקלח וביקשה מהאחיות שמישהיא תהיה ליד המקלחת כי היא מרגישה חלשה, ומה ענו לה? "עוד מעט יבואו לבקר אותך והמבקרים ישמרו עלייך..." איפה שמענו על דבר כזה???

ושוב אני חוזרת- יש חלק מהצוות שמאוד עוזר ודואג להקל על הסבל ולהנעים את התהליך,
הטענה היא בעיקר על ההנהלה שמחזיקה במיילדות שכאלו , ומאפשרת את היחס הזה
הם פשוט יודעים שיש להם יתרון גדול שהם בב"ב ומקום חרדי כך שיהיו להם מספיק לידות גם אם לא מרוצים מהם (לדוג' אני , שחזרתי ללידה שניה ושלישית למרות שלא הייתי מרוצה ,רק בגלל שזה קרוב ונוח.ויש עוד המון כאלו)

אז מה דעתכן, יש לכן נסיון שם? נעבור כולנו ללניאדו כמחאה?
109 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה