Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
קרה למישהי?
מאמצע החופש הגדול, זה פשוט נהיה נורא ואיום.
כל דבר שהוא רוצה ואני אומרת לא,
הוא מתחיל לבכות ולצרוח כאילו לא יודעת מה קרה,
בועט בכל מה שלידו, במילה אחת - משתולל.
היה לו את זה לפני שנה בערך, בגן הוא הסתדר ונהיה אחר לגמרי ופתאום שוב פעם.
הוא סתם ביקש היום למשל ללכת לחבר ואמרתי שהיום לא הוא התחיל לצרוחחחח
בכה איזה רבע שעה ולא עוזר הוא לא נותן אפילו להסביר או לדבר
אח"כ על עוד משהו,
אח"כ לא היה לו כח להכין שיעורי בית (טקס של שעה שלמה!!)
בקיצור רוב היום שלו היום הוא בילה בצעקות.
מה אני עושה??
ממש השתגעתי כבר נהיה מפחיד להגיד לו משהו שאני יודעת מראש שלא יראה לו כי לפעמים הילדה ישנה ואני לא רוצה שהוא יעיר אותה,
ובלי קשר כמה אפשר לשמוע צעקות??
התייאשתי!!!
וזה לא דברים שאני יכולה למנוע כי , סליחה היום אני לא מסכיה ללכת לחבר, ולא, אני לא מסכימה עכשיו להמשיך לצייר כי ביקשתי ללכת למקלחת וכו'..
יש למישהי רעיונות מה לעשות?
אני משתדלת לדבר איתו ולהסביר לו המון אבל נראה שהוא לא מתחיל אפילו ליישם את מה שאני אומרת, שלא לדבר על זה שבזמן האחרון כל דבר צריך להגיד לו יותר מפעם אחת כי אחרת פשוט אין מי ששמע.
(והוא שומע טוב.. כשזה משהו שהוא רוצה)

קבעתי תור בהמלצת מי שרשמה לי לאבחון ויסות תחושתי אבל זה עוד יקח זמן.. אשמח אם תתנו לי רעיונות איך לשפר את המצב הזה בנתיים.
זה כבר בלתי נסבל!!!
  • 56
  • מאגר גדול של סיסמאות ושמות משתמשים דלף לרשת ופורסם באתר רדיט. ברשימה נמצאים חשבונות מייל מכל העולם וגם מישראל. ככל הנראה שמדובר בפעילות האקרים מרוסיה וגוגל החלה לבחון את הנושא. כך תגלו אם החשבון שלכם בסכנה

האקרים הניחו יד על סיסמאות ושמות משתמש של 5 מיליון ממשתמשי ג'ימייל מכל רחבי העולם ואף מישראל. רשימת הסיסמאות התפרסמה לראשונה בפורום ברדיט, בלינק שמפנה לפורום ביטקוין רוסי. הנהלת גוגל ברוסיה פתחה בחקירה לבחינת היקף האיום על משתמשיה, אך טרם הפיצה הודעות לגולשים או פרסמה תגובה רשמית. לצד פרטי משתמשי ג'ימייל, דלפו גם פרטי משתמשי יאנדקס ו-Mail.ru.
    מה עושים? כדי לבדוק אם חשבון המייל שלכם ברשימת החשבונות הפרוצים, היכנסו ללינק זה
    http://linicom.co.il/external/?u=209&a=https://www.hacked-db.com/
    והזינו את כתובת המייל. אם החשבון שלכם נחשף, יש להחליף את הסיסמה באופן מיידי. כמו כן, מומלץ להיכנס להגדרות האבטחה בחשבון גוגל ולהפעיל את האבטחה הדו שלבית - כלי שמוודא את זהותכם באמצעות הודעת טקסט לסלולרי ומקשה על כניסה לא מאושרת לחשבונכם.
    מאגרי סיסמאות ושמות משתמש מופיעים בפורומי האקרים חדשות לבקרים, אך לרוב מדובר ברשימות ישנות ולא מעודכנות אשר לא ניתן לעשות בהן שימוש. לפי בדיקת "כלכליסט", חלק מהכתובות שהתפרסמו הן תקפות ופעילות ולפיכך יתכן שמדובר ברשימה מעודכנת חלקית. חברת האבטחה CSIS בחנה את הרשימות וגילתה שחלק מהנתונים הם בני 3 ויותר ומקורן בפריצות ישנות. ואולם, עדיין מומלץ לוודא שהחשבון שלכם אינו ברשימה.
    ככל הנראה שלא מדובר בפריצה לשרתי גוגל; אלו מאובטחים במיוחד ומצריכים משאבים שאין להאקר הממוצע אלא בעיקר לגורמים מדיניים. הפריצה המשמעותית ביותר לשרתי ג'ימייל בוצעה ב-2010 על ידי צבא הסייבר הסיני, גורם בעל יכולות עילאיות בתחום הפריצה המקוונת, אשר לא מנצל אותן לצורך הדלפת סיסמאות אלא לביון ולרדיפת מתנגדי משטר.
    יש להניח שהסיסמאות הושגו באמצעות כלי פישינג למיניהם - לינקים נגועים שנשלחו במייל או הועלו לרשתות חברתיות כפייסבוק וטוויטר. המלצת "כלכליסט" היא להימנע מלחיצה על לינקים שמגיעים במייל ממקורות לא ידועים, להקפיד על החלפת סיסמאות תקופתית ולהפעיל מנגנוני אימות דו שלביים.

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3640500,00.html
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה