Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
היי!
אני מתעניין על לימוד בניית אתרים. אני בתהליך של הרחת התחום. מבחינת אופי העבודה, האם זה יתאים לי, מצב שוק העבודה, וכו'.

ובכן אכתוב כאן את התרשמותי (אחרי חרישת הרשת ופורומינו הנכבד), ואשמח מאוד אם תאירו לי באם טעיתי או לא הערכתי נכוחה את תמונת המצב.

אוקיי נתחיל.
1.בתהליך בניית אתר דרוש בעצם שני חלקים שהם שונים לגמרי א. עיצוב האתר ב. בניית האתר.
2. יש כמה סוגי אתרים, יש את האתרי תדמית, סטאטיים, או איך שתרצו לקרוא להם. ויש את האתרים היותר מורכבים, כגון חנויות ווירטואליות, פורומים וכדו'.
3. בבניית אתר מן הסוג הראשון (תדמית, סטאטיים), מה שנצרך בעיקר הוא העיצוב, ההבנה בעיצוב, שיהיה נעים ומושך לעין. ובבנית אתר מורכב יותר צריכים בעיקר את החלק השני והוא ההבנה בתחום בניית אתר (ידע בשפות HTML, CSS כו', ואולי אפילו טיפה תיכנות).
4. רוב האתרים באינטרנט הם אתרי תדמית וכדו' שבהם רב חלקו של המעצב על הבונה. (ומכאן ברור לכל בר בי רב שגם הביקוש העיקרי הוא לאתרי תדמית).

ובכן לפי תמונת המצב הזאת, מכיון שאני איני יודע בטיב עיצוב ומראה, השוק העיקרי ממני והלאה.
אז תגידו כמובן אוקיי! אבל א. אתה הרי יכול אכן להתמקד בבניית אתרים מורכבים יותר.
ב. אתה תיקח לך מעצב שהוא יעשה לך את החלק העיצובי הנדרש.
ועל זאת תשובתי א. אין בעיה אבל נראה לי שאז אני צריך ידע גם בתיכנות. (או שלא?).
ב. בהנחה שהעיקר הנדרש הוא עיצוב ואקח אכן מעצב לצידי, יוצא שהנתח העיקרי של המחיר יתקזז איליו. האמנם?

טוב. נראה לי שכבר כתבתי די והותר... עכשיו אשמח לשמוע את דעתכם הנבונה בעניין!

נ. ב. אשמח גם להתרשם מהעוסקים בתחום הזה, האם זה לא משעמם בטירוף לבנות אתר??
נ. ב. 2 אולי מאן דהוא שיש לו הרשאה לכתוב בפורום השכן של עיצוב ובניית אתרים יואיל להעתיק את שאלתי לשם. (אני בינתיים לא מורשה כתיבה שם).

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה