Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
Http://downloads.reviversoft.com/sf/RegistryReviverSetup.exe

מישהו יכול להוריד לי בבקשה?
נחסם לי ע"י אתרוג.
תודה רבה
בהמשך לשירשוש בפורום צילום של התינוק שלי בטיטול רב פעמי אני מעלה לכאן כמה דברים שיש לי לומר בנושא.

דבר ראשון יש כמה סיבות למה אני משתמשת ברב פעמי.
זה הרבה יותר בריא- החד פעמי מלא בכימיכלים שגורמים לטיטול לספוג ולהיות לבן.
זה חסכוני יותר- כ500 ש"ח לכל חיי התינוק ואפשר גם להעביר לילד הבא. כמובן יש גם את מחיר המים של הכביסות אבל זה עדין הרבה יותר זול מחד פעמי שעולה 5000-6000 לילד.
זה אקולוגי יותר- תחשבו כמה זבל 5000 טיטולים עושים.
ומעל הכל זה כל כך חמוד :)

אני מאוד פחדתי לפני שהתחלתי זה היה נראה די גדול ואמרתי שאני ינסה מקסימום יהיה לי קשה אני לא ילחם. לבנתיים נתנאל בן 4 וחצי חודשיים ואני מאוד מרוצה.

אז איך זה עובד?
יש כמה סוגים של טיטולים רב פעמיים אני משתמשת בסוג הכיס וידבר רק עליו כרגע.
זה 2 חלקים. חלק ראשון זה החלק הציבעוני שזה סוג של נילון שהבגד לא יתרטב. והפנים של הבד הזה הוא כותנה שזה מה שנוגעה בגוף של התינוק. למעלה יש פתח שלשם מכניסים בד סופג שזה בד לבן ממיקרופיבר (יש גם סוגים אחרים שלי אין) שהוא סופג את הנוזלים ומשאיר את הכותנה די יבשה.
ביום אני שמה בד יחיד פנימי ובלילה 2 שיספוג יותר.
החיסכון הוא שהוא סופג פחות ולכן צריך להחליף טיטול כל 2-3 שעות ביום.
אני קניתי את שלי באייבי ואני מצרפת קישור שתוכלו לראות שם גם תמונות
http://www.ebay.com/itm/Baby-Cloth-...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item20d1df167d
אני קיניתי 20 ועוד 5 מחברה אז יש לי 25 ועושה כסיבה כל יומיים בערך.
אני לוקחת תטיטול המלוכלך ושמה בנפרד מכל הבגדים הרגילים שלנו ואחרי הכביסה תולה בשמש וזה מעלים כתמים. אסור להשתמש ביותר מדי אבקת כביסה ובשום אופן לא לשים מרכך.
למי שיש אינטרנט פתוח ומבינה אנגלית יש מישהיא שיש לה הרבה סרטונים בנושא. (כמובן לא צנוע)
http://www.youtube.com/playlist?list=PL2CE681574C00E83D&feature=plcp
כאן יש מידע בעיברית ואתר ישראלי שמוכר
http://www.bubi.co.il/#!faq/c7nl
אני בקשת שלא ישלחו לי הודעות פרטיות בנושא אלה כל שאלה שיש לכם תשאלו כאן פשוט לא יכולה להתחיל לכתוב לכל אחת בפרטי. הנושא הוא חדש להרבה אנשים ואני אשמח לענות למי שרוצה ולתרום מהידע שלי (עשיתי די הרבה בירורים בנושא)
לא לכולם זה מתאים כמובן!
והינה תמונה של נתנאל בן שבוע עם הטיטול החמוד שלו :)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה