Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אשמח אם בעזרת הפורום ימצא מישהו שיכול לעזור לי
יש לנו כבר שש שנים לפחות קו טלפון אמריקאי, שיושב על הנתב (ראוטר בלע"ז). הקו עובד דרך האינטרנט כמובן ובשבילנו זה חיסכון עצום כי מדברים אצלנו לחו"ל בכמויות. מלבד זאת, במסגרת הקו האמריקאי אנחנו מתקשרים גם לנייחים בארץ.
השבוע הוא פשוט שבק חיים לכל חי. הפסיק להוציא שיחות אבל כן מקבל. זה אומר שגם לנייחים בארץ אני לא מתקשרת כי בבזק יש לי קו-קל וכל שיחה עולה לי כסף, ובסלולארי כבר נגמרות לי הדקות. :(:(:(

מה שקרה עכשיו זה, שהבנאדם שעשה לנו את הקו התנדף ונעלם ויש כמה סיבות לחשוב שהוא עבר דירה לחו"ל. כבר בשעתו כשהתקין לנו זה היה נשמע ממנו שהוא לא נמצא בארץ על בסיס קבוע. :mad::mad::mad:

לפני כמה חודשים הצלחתי למצוא איזה מספר טלפון ששייך למשפחה שלו והשארתי לו בו הודעה. לאחר כמה ימים האיש התקשר ואמר שהוא כבר לא מתעסק עם זה יותר ושאצור קשר עם שירות לקוחות. בשבוע שעבר כשהטלפון הזה התחיל לעשות בעיות ועוד מידי פעם פעל כשורה, ניסיתי את המספר שקיבלתי, ולא הועברתי לאף נציג שירות.

השבוע הטלפון בכלל לא עובד. אין עם מי לדבר ואין איך לדבר.
:confused::confused:
אז --- יקר, שמפאת כבודך איני נוקבת בשמך, אם אתה מזדמן לכאן וקורא את ההודעה הזו, אנא צור קשר בדחיפות. מכרת לנו מוצר ואתה צריך לספק את כל השירות הכרוך בו. (שלא לדבר על כך שאני מניחה שאתה עדיין מקבל עמלה מידי חודש על ההתחברות שלנו לקו, וגם אם לא, אז קיבלת במשך שנים).
אינך יכול להשאיר אותנו כך על המים. תמצא דרך ליצור איתנו קשר מאיזו נקודה שרק לא תהיה על פני הגלובוס.

ואליכם חברי פרוג הנכבדים אני פונה, אם מישהו מכיר את הטכנולוגיה הזו ויכול לעזור לי, אשמח מאד!
אני רוצה להתייעץ עם האמהות המנוסות פה בחפירה חינוכית ואשמח לשמוע דעות ולהחכים:

איך אתן מתמודדות עם מריבות של הילדים שלכן עם ילדים אחרים בשכונה, בכיתה או כל דבר?
אני אישית לוקחת את העניין הזה אישית לפעמים, כשילדים בשכונה מציקים לילדים שלי מה אני אמורה לעשות? נניח שאת מעירה להורים וזה לא עוזר או יותר מזה ההורים רואים רק את הצד של הילד שלהם, אפילו עונים בחוצפה מסויימת, אצלי זה לפעמים נגמר בזה שאני שולחת את בעלי להתווכח עם האבא ו"להעמיד אותו במקום", אבל אני כמובן זה אי נעימות שהייתי מאוד שמחה להמנע ממנה.
מדובר בשכונה שכונתית שיש בה מעין חצר משותפת מגודרת ובטיחותית והמון ילדים משחקים בה מדי יום וכביכול מאוד נח לשלוח את הגדולים לשחק לבד ולצפות מהחלון אך ככמות הילדים כך כמות ההתרחשויות, אז מה לעשות, לא לשלוח?
אני אציין שיש את המקרים שהכל נסגר מאוד יפה בין ההורים וזה הרוב אבל מה קורה במצב שההורים לא כאלה שקל לסגור איתם יפה?

תודה לכל המייעצות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה