Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
מישהו ממשפחתי היה אמור לעבור ניתוח בביה"ח ציבורי אחרי שבועות ארוכים של המתנה בין הייתר בגלל שביתת האחיות סופסוף קבעו לו תאריך ביום ,, בשעה 12 עליך להופיע בשעה 11:30 הוא מקבל טלפון שהם רואים שהוא לא יצליח להיכנס היום לכן זה נדחה לשבוע הבא אבל הבטיחו לו שתהיה הראשון אחה"צ מתחילים לנתח בשתיים ואתה ראשון ,טוב מאכזב אבל כל עכבה לטובה סופסוף ביום המיועד התייצב מיודעינו בשעה 11 בביה"ח -אמרו שהוא ראשון,,, עובר שעה שעתיים ושלש וארבע אין קול וקשב נגשים לברר מה העיכוב נתקלים בצעקות נודניק חכה בשקט, כך כמה פעמים עד שבשעה 5:30 הצליח לחלץ מהאחות שהוא אחרון ולא ראשון, למה? ככה- כי הרופאים קבעו כך, אבל אמרו לי שאני ראשון? -לא יודעת מה אמרו ככה וזהו!! חכה בסבלנות, מגיעה השעה שמונה וחצי בערב ועדיין אין קול,,, (להסבירכם הוא נמצא במחלקה בחדר מצפה להזמנה לרדת לחדר ניתוח) נגשים שוב פעם לאחות והיא מצלצלת לחדר ניתוח ענו לה -נדחה אין מקום היום, תשלחי אותם הביתה, אפי' לא טרחו לעדכן -הוא היה מחכה עוד שעתיים בצום מה איכפת להם?? -הוא בצום משמונה בבוקר
זוועה לא????
עד כאן הוצאת קיטור שנית האם יש איזה מקום רלוונטי להתלונן על היחס המחפיר והמשפיל ????

צפה בקובץ המצורף 150698

צפה בקובץ המצורף 150699[/ATTACH]

עגלת NB הכוללת טיולון המעוצבים ומותאמים במיוחד לאורח החיים של העירוני והמודרני, ניתנת לניידות בקלות, בעלת יכולת תמרון גבוהה ומושלמת למעברים צרים.
מידע נוסף
מתקפלת עם הטיולון לקיפול קטן וצר במיוחד.
בעלת ידית דחיפה אחת לנוחיות אחיזה מושלמת.
לסל השכיבה מזרן נושם וחדשני מאפשר סירקולצית אוויר.

עגלת NB הכוללת טיולון ממותג אינגליזינה.
העגלה והטיולון מעוצבים ומותאמים במיוחד לאורח החיים העירוני והמודרני.
עגלה בעלת ידית דחיפה אחת לנוחיות אחיזה מושלמת.
לסל השכיבה מזרן נושם וחדשני מאפשר סירקולצית אוויר.
פרקטית ונוחה לתפעול תוך שמירה על סטייל ועיצוב חדשני.
העיצוב המיוחד לעיר הופך אותה לעגלה קלה ומהירה הניתנת לניידות בקלות, בעלת יכולת תמרון גבוהה ומושלמת למעברים צרים.
הגלגלים הקדמיים מסתובבים 360 מעלות וניתנים לקיבוע - אידיאלי להליכה במדרכות צרות.
קלה במיוחד ומתקפלת עם הטיולון לקיפול מטריה קטן וצר הנכנס לכל תא מטען של כל מכונית.
לטיולון ידית נשיאה לאחיזה קלה ונוחה במצב מקופל.
ריפוד הטיולון ניתן לשטיפה במכונת כביסה בהתאם להוראות המצורפות.
לעגלה מערכת בלמים אחוריים לעמידה יציבה גם במדרכה משופעת.
לטיולון כמה מצבי שכיבה / ישיבה.
כולל פגוש לטיולון, סל רשת, גגון שמש תואם ומעמד לבקבוק / כוס.
משקל הטיולון: 9.5 ק"ג.
משקל טיולון עם סל שכיבה: 10.2 ק"ג.
- מחיר מבצע לחברי מועדון בלבד

http://www.shilav.co.il/carriages-strollers/new-born-carts/fuchsia-avio-stroller

אשמח לקבל חוות דעת ממי שהתנסתה, מכירה וכו'
אני מתלבטת בין זו לבין בוגבו.
עם אינגלזינה בדגמים הקודמים יש לי נסיון, הייתי מאד מרוצה, אפשר להעמיס עליה 2 ילדים גדולים והיא סוחבת מצוין.
אני מחפשת בעיקר פרקטיות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה