Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
די! די! די!

הגיעו מים עד נפש!!!!

אם עד היום סבלנו מהצקות והטרדות טלפוניות אוטומטיות, מכל מיני סקרים ופרסומים למיניהם, יכלנו לחשוב שמדובר בציבור שוליים, המעלה עליו את חמת הציבור, כמו ההודעה הטלפונית שכבר יותר מחודש (!) מצלצלת עשרות פעמים בשעות לא סבירות, "השתתפו בסקר קצר העוסק בתזונה... וקבלו במתנה ערכת הרזיה..." ואפילו אחרי שענינו פעם אחת ולתמיד וחשבנו שהתפטרנו, זה ממשיך וממשיך וממשיך... "אל תרימו" זה לא פיתרון, כי הקושי הוא לא להרים או לא, אלא לעזוב הכל באמצע, ארוחת ערב / באמצע החתלה / אימבוט התינוק ולרוץ לחפש את הטלפון... המשטרה לא מקבלת תלונות דרך הטלפון רק בתחנה, שזה אומר לפנות יום עבודה וזמן יקר שממש אין לי... אז בינתיים סבלנו בשקט, בידיעה שההטרדה היא פלילית ובוודאי לא חוקית.

מזמן חשבתי שיש לחוקק חוק בכנסת האוסר את הפרסום הכפייתי הנ"ל. מבחינת החוק אסור להטריד פרסומית באימייל, אך מה עם הטרדה טלפונית? היא הרבה יותר גרועה. את האימייל אתה פותח כשמתחשק לך. רוצה - קורא, לא רוצה - לא קורא. בטלפון צריך לעזוב את כל אלף העיסוקים הדחופים, להפסיק הכל, לגשת לחפש היכן הפגע המצלצל...

מודעות רחוב, מודעות בעיתון, אפילו באנרים באינטרנט, יש לך בחירה אם לקרוא או לא. בטלפון אין בחירה. הוא מצלצל, גם אם לא תרים, תחפש - תיגש - תראה מי זה - תנתק. הפרסומת בעיתון או הבאנר באתר אף פעם לא יעיר אותך מהשינה, ואף פעם לא יקרא לך באמצע איזשהי פעולה דחופה...

חוק צחוק, כבר לא מדובר בסקרים ומפרסמים למיניהם אנשי העולם התחתון, מזלזלי זכויות האדם ומפרי חוק. מדובר בחוק בכבודו ובעצמו. מהכנסת יצאה הרעה.

אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר?

שלי יחימוביץ רודפת אחרי מהרגע שנחתתי הביתה מהעבודה ולא נותנת מנוח. ההודעה הקולית שלה לא נרגעת גם אחרי שהואלתי "להקשיב" לה.

די!!!!!!!! כבר הפעם החמישית שאני זוכה לקבל טלפון, שלום, זו שלי יחימוביץ ממפלגת עבודה בעיניים... ;)

רחמנות! איפה החוק למען השם?

בשעות מנוחה - ב-3:30 כשהתאפשר לי לחטוף תנומה קצרה, שוב פעם יחימוביץ הזו! טיפלתי בתינוק שלי, שוב פעם הגברת! די! די!

גם בנייח התקשרה, גם בניידים. (מנין לה המספרים הכשרים? מה הקטע המטופש שלה להתקשר לחרדים?)

תנו לחיות לחיות. אי אפשר לנהל חיים נורמליים עם מסע ההטרדות הטלפוני שנכנס לאופנה ומתגבר מיום ליום. צריך לשים לזה סוף פעם במדינה (לא) שלנו. אין לי זמן להגיש תלונות בתחנות משטרה, וגם לא להתקשר אליהם ולהמתין שעה על הקו תוך העברה ממשועמם אחד למשנהו. אפילו לכתוב את ההודעה הזו כאן לא היה לי זמן, אך כשל כח הסבל.

גברת יחימוביץ הנכבדת, אם חשבתי אולי אי פעם לבחור בך ;)):p:cool:) הרי שאחרי מסע ההטרדות היום את יכולה להיות סמוכה ובטוחה שלא תזכי בקול שלי.

ויהדות התורה - אנא, בבקשה, תעשו טובה ואל תטרידו אותי בטלפון, כדי שלא תהיה לי סיבה לא להצביע עבורכם :)
בפה פעור שמענו השבוע

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=122008&highlight=בואי+לקבל

את הרצאתו של הרה"ג מנחם שטיין שליט"א בדבר חומרת נושא הפלאפונים שאינם כשרים, וחומרת המחזיק בהם. בסיום ההרצאה נתברר להוותנו כי איש מן הנוכחים לא הקליט.

משהו מכיר הרצאה דומה שלו, ויכול להעלותה לכאן? תבוא עליו ברכה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה