Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אני מתגורר במרכז הארץ, וב"ה יש לי דירה משלי.
אך דא עקא שהיא כבר מזמן מזמן אינה מספיקה לצרכי המשפחה.
לקנות משהו גדול יותר באיזור - אין מצב.
ולכן אנחנו בונים הרבה מאוד על הפרוייקטים החדשים בפריפריה (עם כל הקושי שזה אמור לגרום למשפחה).

כל הפרוייקטים האלה (חריש, הר יונה) נסחבים כבר המון זמן, וכל הזמן יש דיבורים:
המחירים ירדו, חבל לקנות עכשיו, יהיה היצף בשוק - והמחירים רק ירדו.
תכל'ס ב-3 השנים האחרונות - עם כל הדיבורים והמעשים של שר השיכון והעסקנים: המחירים רק עלו.

בדיוק בימים האחרונים יצאו הדירות למכירה בהר יונה
זה כמובן לא המחיר ההתחלתי עליו דיברו של חצי מליון לדירת 4-5, אלא עוד 20% לפחות
אבל התחושה שלנו היתה - שאחרי כל עליות המחירים: אין ברירה, צריכים לחטוף לפני שזה יעלה כפול.

ועכשיו עם הבלאגן על מצוקת הדיור והפגנות התל אביבים - שוב מתחילים לדבר שיהיו הטבות, המחירים ירדו.

יש כאן מישהו מקצועי (או מישהו שיודע על מישהו מקצועי) ויוכל לעשות קצת סדר בבלאגן הזה???
  • 1K
  • קיבלתי במייל ממקור נאמן.

ב"ה​
    שלום לכולם!​
    לפני כ-10 שבועות אובחנתי עם לימפומה במהלך הריון. מייד לאחר שאובחנתי החלטנו אחותי ואני לארגן מבצע "הפרשת חלה" שבו 40 נשים יפרישו חלה ביום שישי ויכוונו בתפילה לרפואתי השלמה.​
    ההתלהבות של המשתתפות הייתה עצומה! במבצע הראשון הפרישו חלה כ- 300 נשים! במבצע השני השתתפו מעל 500 נשים מכל רחבי העולם ומכל קשת האוכלוסייה!!!!​
    משפחתי ואני התרגשנו מאוד ואחרי אותן שבתות באמת הרגשתי יותר טוב, מחוזקת, מאושרת ובריאה יותר ב"ה!​
    גם הנשים שהשתתפו סיפרו כי הייתה להן ברכה בעיסה ושכולם החמיאו להן על החלות היפות והטעימות!​
    ב"ה אנו רואים ברכות מידי יום בזכות המצווה הגדולה הזו ואני מתחזקת מיום ליום.​
    ביום שישי הקרוב, לכבוד ערב שבת בו נברך את חודש אב, אנו מארגנים מבצע שלישי של "הפרשת חלה" לתפילה ולרפואה שלמה בע"ה.
    נשמח לשמוע מכן אם אתן מעוניינות להשתתף.​

אתן מוזמנות להכניס את שמכן בלינק הבא:​

שבת שלום! חודש טוב ומבורך!​
    ושנתראה רק בשמחות!

לבי בת אסתר לאה
    גולדשטיין (שטרן)
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה